Breaking

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Θεσσαλονίκη

Share

Στο Δήμο Πυλαίας της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ράλλη, δέχθηκε την Τετάρτη το απόγευμα επίθεση με μαχαίρι μια 27χρονη γυναίκα από ερωτική αντίζηλο! Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστιδα εισέβαλε στην αυλή του σπιτιού λίγο μετά τις 7μμ και μαχαίρωσε τρεις φορές την άτυχη γυναίκα – δυο φορές στην περιοχή της κοιλιάς και μια στον ώμο.

Όπως αναφέρει η αδερφή της άτυχης 27χρονης, η δράστιδα επιτέθηκε φωνάζοντας ότι διατηρεί παράνομη σχέση με τον άντρα της. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι:

«Η αδελφή μου ήρθε να μας επισκεφτεί και ξαφνικά εμφανίστηκε αυτή η γυναίκα στο σπίτι. Δεν την ήξερα, δεν την είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Φώναζε πως η αδελφή μου είχε σχέση με τον άντρα της. Δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό, δεν μου είχε πει ποτέ κάτι τέτοιο η αδελφή μου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δύο μαχαιριές στο αριστερό μέρος της κοιλιάς και μία στον ώμο, αλλά ευτυχώς μαθαίνω πως είναι καλά. Είναι σοκαριστικό. Το παιδί μου είναι 7 ετών και εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι, όταν απ’ έξω γίνονταν χαμός».

Η άτυχη 27χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή της δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράστιδα συνελήφθη από αστυνομικούς και – σύμφωνα με πληροφορίες – θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της σωματικής βλάβης.

Το παραπάνω περιστατικό είναι ξεκάθαρα περίπτωση απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Και, όμως, οι κατηγορίες περιορίζονται μόνο στη σωματική βλάβη.

Τόσα χρόνια, οι ίδιες φεμινίστριες που φώναζαν “Καμία στη φυλακή”, το κατάφεραν. Και τώρα, όπως κάθε απαίτηση του φεμινιστικού παραληρήματος, γύρισε μπούμερανγκ. Γυναίκες μπορούν να επιτίθονται, να μαχαιρώνουν, να αφαιρούν ζωές, αντιμετωπίζοντας τις ελάχιστες δυνατές ποινές.

Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζουμε ότι:

Α. Σύμφωνα με το “Journal of Criminal Justice”, στην έρευνα που διεξήχθη “From Initial Appearance to Sentencing: Do Female Defendants Experience Disparate Treatment?”, οι γυναίκες πλέον αντιμετωπίζουν μικρότερες ποινές για ακριβώς τα ίδια εγκλήματα που διαπράττουν και άντρες (έρευνα των Natalie Goulette, John Wooldredge, James Frank, Lawrence Travis III)

 

Β. Σύμφωνα με το Πανεπιστημίο Griffith University (Queensland, Australia), στην έρευνα “Sex and Sentencing Disparity in South Australia’s Higher Courts” είναι 58% λιγότερο πιθανό να καταδικαστεί μια γυναίκα σε φυλάκιση. Οι άντρες λαμβάνουν 63% μεγαλύτερη ποινή φυλάκισης για τα ίδια ακριβώς εγκλήματα από ότι οι γυναίκες. Οι γυναίκες πληρώνουν μικρότερα μέχρι και 22% πρόστιμα σε περίπτωση που είναι μεθυσμένες όταν οδηγούν.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, στις φανατισμένες φεμινίστριες που κατάφεραν να μειώσουν δραστικά τις ποινές φυλάκισης καθώς και τη διάρκεια της ποινής, αποκλειστικά και μόνο για τις γυναίκες. Πλέον, οι γυναίκες εγκληματίες θα κυκλοφορούν ανέμελες ανάμεσα σε όλους και – φυσικά – δεν θα σκέφτονται δυο φορές πριν μαχαιρώσουν κάποια άλλη γυναίκα.

Πηγή: Gobeawesome

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου