Breaking

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Συγκομιδη !! Και μετα ;

Share

Οι ξένοι ερευνητες αλλά και πολλοί Έλληνες πλέον χρησιμοποιούν την λέξη συγκομιδή για αυτό που έχει συμβεί.

Καλό σημάδι ότι αρχίζουν και βλέπουν σωστά, όταν θα τελειώσουν οι εγωισμοί και το προσωπικό συμφέρον ίσως βρούμε τον χώρο και τον χρόνο εμείς όλοι που δώσαμε μία μάχη να αφυπνίσουμε ΠΡΙΝ γίνει το κακό να αναλύσουμε και να συμφωνήσουμε πάνω στη συγκεκριμένη γνώση τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην ανθρωπότητα και με ποιον τρόπο μπορούμε πραγματικά να αντισταθούμε.

Αν συνεχίσουμε απλά να διαμοιράζουμε πληροφορία, να αναλύουμε μόνο τα γεγονότα και να περιμένουμε ποιος θα πει κάτι καινούργιο για να το υιοθετήσουμε δεν θα φτάσουμε ποτέ στην πραγματική κατανόηση του προβλήματος.

Αυτό που συμβαίνει στην ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο μεγάλο από ότι μπορούμε να φανταστούμε, ο εχθρός μας είναι τεράστιος, μας παρακολουθεί, σχεδόν μας κάνει να παίρνουμε αποφάσεις.

Όταν θελήσετε όλοι σας να αφήσετε πίσω το εγώ σας θα μπορέσουμε έξω από το ίντερνετ, με όρκο σιωπής, με συγκεκριμένη ανάλυση να αντιληφθούμε τον εχθρό και να σχεδιάσουμε τον τρόπο που θα νικήσουμε.

Εδώ θα είμαι και θα περιμένω, ίσως ποτέ να μη με σκεφτείτε, ίσως να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει, μα για όλα τα ίσως του κόσμου υπάρχουν πάντα οι ελεύθερες επιλογές, θα ξαναπώ επειδή κινδυνεύουμε πάρα πάρα πάρα πολύ, αφήστε πίσω τους εγωισμούς, κάντε μία σωστή κριτική του εαυτού σας, και λόγω τέραδτιου κινδύνου ελάτε να μιλήσουμε έξω από το κουτί που μας κοιτάει.

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου