Breaking

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Με στρατηγικά βομβαρδιστικά οι Ρώσοι εύχονται «Χρόνια Λίγα» στην Ουκρανία για την εθνική της εορτή

 

Ανηλεείς ρωσικοί βομβαρδισμοί από Tu-22M, Su-35, Su-34, Su-24 και Su-30 σε όλες τις ουκρανικές πόλεις - Πάνω από 200.000 οι νεκροί και τραυματίες Ουκρανοί από την έναρξη του πολέμου

Μόλις παρήλθε η δωδεκάτη και το ημερολόγιο έδειξε την 32η επέτειο από την ανεξαρτησία της Ουκρανίας η οποία εορτάζεται σήμερα, τουλάχιοστον 60 ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη από βάσεις στην Κριμία και τη Νότια Ρωσία εμφανίστηκαν κοντά στις ουκρανικές πόλεις και άρχισαν να κτυπούν προ-στοχοποιημένα στρατιωτικά κέντρα, αποθήκες ‘όπλων, κέντρα τηλεπικοινωνιών, διοίκησης κλπ.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές οι βομβαρδισμοί ήταν οι σφοδρότεροι από την έναρξη του πολέμου: Νικολάεφ, Ντιπροπετροφσκ, Ζαπορίζια, Χάρκοβο, γνώρισαν την ατσάλινη γροθιά της ρωσικής Αεροπορίας.

Το Χάρκοβο γνώρισε και την αποφασιστικότητα των Ρώσων, με βομβαρδισμό των ουκρανικών στρατηγείων με MLRS, ώστε να ενωθούν με τους ομοεθνείς τους και να καταληφθεί η πόλη.

 Στο μεταξύ, συγκλονιστικά στοιχεία δίνουν στην δημοσιότητα ρωσικές πηγές οι οποίες μιλούν για 191.000 νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους Ουκρανούς στρατιώτες, σχεδόν το 1/3 της δύναμης του ουκρανικού Στρατού και των παραστρατιωτικών μονάδων,

Πρόκειται για αναφορά που υπέκλεψαν από την ουκρανική στρατιωτική Διοίκηση πριν σχεδόν ένα μήνα. Συνεπώς το νούμερο έχει ξεπεράσει τους 200.000.

Οι απώλειες είναι απλά κολοσσιαίες γεγονός που αναγκάζει την ουκρανική στρατιωτική Διοίκηση να επιστρατεύσει τις γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ουκρανές που μπορούν να στρατευτούν πρέπει να εγγραφούν για στρατιωτική θητεία από την 1η Οκτωβρίου!

Είναι φανερό πως ο Β.Ζελένσκι δεν έχει άλλη επιλογή. Τα στοιχεία είναι αμείλικτα εναντίον του ουκρανικού Στρατού και οι εχθροπραξίες αναμένεται να ενταθούν από το φθινόπωρο με τους κύριους στόχους να είναι το Χάρκοβο, το Νικολάεφ και την Οδησσό.

Το 11ο Σύνταγμα του Ντονέτσκ συνέτριψε την αντεπίθεση των Ουκρανών στην περιοχή του Peski. Οι εικόνες είναι σκληρές. Οι Ουκρανοί άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς.

Ταυτόχρονα, στην Marinka, έλαβε χώρα μεγάλης έκτασης εμπρηστική επίθεση εναντίον ουκρανικών οχυρωμένων θέσεων. Κάποιες ρωσικές πηγές κάνουν λόγο για την μεγαλύτερη έως τώρα εμπρηστική επίθεση στο ουκρανικό μέτωπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου