Breaking

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Η στιγμή της δολοφονίας ρωσόφωνου των μυστικών υπηρεσιών μετά από έκρηξη στο αυτοκίνητό του – Είχαν τοποθετήσει βόμβα (βίντεο)

 

Εξέπνευσε στο νοσοκομείο ημέρες μετά..

Την στιγμή της έκρηξης του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ένας ρωσόφωνος, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Ο Askyar Laishev εργαζόταν για την υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) προτού ενταχθεί στην Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ ως επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών το 2014.

Αλλά τα μέλη της Εθνικής Αντίστασης της Ουκρανίας στο εμπόλεμο Ντονμπάς (όπως αποκαλούνται), στην ανατολική Ουκρανία, πήραν εκδίκηση βομβαρδίζοντας το αυτοκίνητό του καθώς οδηγούσε μέσα στην πόλη στις 11 Αυγούστου.

Ο Laishev κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο μετά την έκρηξη, δήλωσαν οι αντιστασιακοί μαχητές, αλλά πέθανε μέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Η Εθνική Αντίσταση δήλωσε: «Τονίζουμε για άλλη μία φορά ότι ο δωσιλογισμός είναι επιβλαβής για την υγεία σας, γι’ αυτό κάθε προδότης έχει μάταιες ελπίδες πως η τιμωρία δεν θα τον βρει».


Το βίντεο της κάμερας ασφαλείας που κυκλοφόρησε, δείχνει το αυτοκίνητο του Laishev να μετατρέπεται σε πύρινη σφαίρα στην οδό Σεφτσένκο, στο Σταρομπλίσκ στο Λουχάνσκ, το οποίο βρίσκεται σε ρωσικά χέρια από τις αρχές Ιουλίου. Μετά την τεράστια έκρηξη, όπως φαίνεται στο βίντεο, τα φλεγόμενα συντρίμμια εκτοξεύονται σε μεγάλη απόσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου