Breaking

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ

Share

23/8/2022

Στο επόμενο άρθρο διαβάζετε το πόρισμα της νεκροτομής του νέου 33χρονου Μαρίνο Ευθυμίου από την Πάφο, που δολοφόνησε η σέκτα ΘΑΝΑΤΟΥ στην Κύπρο. Πριν βγουν τα πορίσματα γνωρίζουμε τα αίτια και εδώ η απόδείξη αν υπάρχουν οι αμφιβολίες…

Μίλησε η νεκροτομή του άτυχου 33χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του (15/07/2022)

Φως στα αίτια του αιφνιδιαστικού θανάτου του 33χρονου Μαρίνου Ευθυμίου που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, έριξε η πολύωρη νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη νεκροτομή που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του 33χρονου επήλθε από πρόσφατο έμφραγμα μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους επί εδάφους υπετροφίας του μυοκαρδίου.
Επίσης λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 33χρονος εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, νεκρός στο σπίτι του.

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια του άτυχου 33χρονου αναφέρει «τον πολυαγαπημένο μας υιό και αδελφό Μαρίνο Ευθυμίου από την Πάφο ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη 14/07/2022 σε ηλικία 33 ετών, κηδεύουμε το Σάββατο 16/07/2022 και ώρα 4:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αναρίτα και καλούμε όσους τιμούν τη μνήμη του να παραστούν».

greek-dutch-truth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου