Breaking

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Δ.Γάκης: «Περισσότερα τα καρδιακά επεισόδια στους εμβολιασμένους από ότι στους ανεμβολίαστους»

 

«Επιχειρούν προσπάθεια "αγιοποίησης" του εμβολίου εν όψει 4ης δόσης καθώς η "δημοτικότητα" του βρίσκεται στο ναδίρ»

Περισσότερα είναι τα καρδιακά επεισόδια στους εμβολιασμένους από ότι στους ανεμβολίαστους όπως αποκαλύπτει ο γνωστός γενικός χειρούργος Δ.Γάκης ενώ καταγγέλλει προσπάθεια απόκρυψης των πραγματικών δεδομένων για να μη γίνει αντιληπτή η αλήθεια αυτή από το ευρύ κοινό.

Μία απόκρυψη η οποία συντελείται μέσω χειραγωγήσιμων μελετών σε μία προσπάθεια να προωθηθεί η τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Εμβόλια τα οποία έχουν αποδειχτεί ανεπαρκή απέναντι στον κορωνοϊό και τα οποία προκαλούν σοβαρές παρενέργειες που προκαλούν ακόμα και τον θάνατο.

«Η ΑΚΡΙΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ BIASED ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΚΛΑΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
#Δεν είναι ανεκτό, να δημοσιοποιούνται στοιχεία μελετών, που είναι χειραγωγήσιμες (Biased) κάτω από την ομπρέλα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.
#Είναι, δυστυχώς, επιβεβαιωμένη η χειραγώγηση μεγάλων ( μέχρι πρότινος) επιστημονικών περιοδικών, μεταξύ των οποίων κορυφαία θέση κατέχει το JAMA, στο θέμα του κ@ρ@νοιού.
#Θα περίμενα όμως από τον κυρίαρχο επιστημονικό φορέα και δη την Θεραπευτική κλινική του, να είναι πιο προσεκτικοί στην ανάγνωση μελετών. #Διότι και να διαβάζουν μελέτες ξέρουν και να ξεχωρίζουν τα σκουπίδια ξέρουν.
 Κορεατική μελέτη που εκλαϊκεύουν είναι η Συσχέτιση μεταξύ εμβ0λι@σμού και Οξέος Εμφράγματος του Μυοκαρδίου και ισχαιμικού Αγγειακού Εγκεφαλικού Επεισοδίου (ΑΕΕ)μετά Κovid-19 λοίμωξη (Association Between Vaccination and Acute Myocardial Infarction and Ischemic Stroke After COVID-19 Infection. JAMA. Published online July 22, 2022. doi:10.1001/jama.2022.12992 )
#Πρώτον δεν πρόκειται περί μίας μελέτης που υπεβλήθη στην βάσανο της κρίσεως. Και , προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα έπαιρνε άδεια για δημοσίευση ! Γιατί:
-Είναι ανασκοπική μελέτη
-Αναλύει συνδυασμένα τα ισχαιμικά καρδιακά και ΑΕΕ (γιατί δεν τους έβγαινε στατιστικά σημαντικό αποτέλεσμα αν τα ανέλυαν ξεχωριστά).
-Αποκλείουν αυτούς που είχαν πρόσφατο σύμβαμα, προ και εμβολιάστηκαν ( διότι , προφανώς αυτοί έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο επιπλοκών από το εμβόλιο)
-Αποκλείουν τις επαναλοιμώξεις (που είναι συχνότερες στους εμβολιασμένους και αυξάνουν τις επιπλοκές)
-Αποκλείουν αυτούς που νοσηλεύθηκαν για περισσότερες από 30 ημέρες. Μα αυτοί έχουν συχνότερα καρδιαγγειακά !
-Αναλύουν τα συμβάντα μετά τις 30 ημέρες ! Μα τότε είναι η περίοδος εμφάνισης των περισσοτέρων καρδιαγγειακών επιπλοκών του εμβολίου! Η δικαιολογία είναι για γέλια, κατά την γνώμη μου
#ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ο γνώστης, ότι οι άνθρωποι έπαιξαν με το κομπιούτερ για ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
 ορισμός της ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.
#Κόψε από εδώ, κόψε από εκεί από 592719 νοσήσαντες ανέλυσαν , μόνο, τους 231037 . Κάτω από τους μισούς, δηλαδή.
#Στα αποτελέσματα , γράφουν οι Κορεάτες, ότι οι εμβολιασμένοι είχαν μεγαλύτερη ηλικία – όμως στον πίνακα 1 οι ηλικίες (μαθηματικά εσταθμισμένες) των δύο ομάδων ΔΕΝ ΔΙΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ p=0.087.
#Mάλιστα όπως προκύπτει οι ανεμβολίαστοι ήταν υψηλότερου κινδύνου (Carlson Comorbidity index >5 – weighted population %), ήταν πιο υπερασικοί, ενώ δεν διέφεραν στατιστικά σημαντικά στον Σ. Διαβήτη και στα προηγηθέντα συμβάματα.
#Στον πίνακα 2 αποκαλύπτεται γιατι συναξιολόγησαν τα καρδιακά συμβάματα μετά νόσηση μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, με τα αγγειακά εγκεφαλικά !
#Διότι τα καρδιακά συμβάματα στους ανεμβολίαστους μετά νόσηση με Covid-19 HΤΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ σε σχέση με τους εμβολιασμένους : 1,6 vs 1,78. / 100000, p= 0,03
#Το αντίστροφο βρέθηκε σε σχέση με τα ισχαιμικά ΑΕΕ : 4,71 vs 3,71, p< 0,001
#Αντιλαμβάνεται, λοιπόν και ο μή γνώστης, ότι έχουμε να κάνουμε με μία «κακότεχνη» προσπάθεια «αγιοποίησης» του εμβολίου, εν όψει τέταρτης δόσης, δεδομένου ότι η «δημοτικότητα» του βρίσκεται στο ναδίρ…
#Λυπάμαι, ειλικρινά για όλους…
Πηγές:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου