Breaking

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Βασ. Παπαδημητρίου: Πουλάει το μετάλλιο του για να επιβιώσει ο συναθλητής- φίλος του

Βασ. Παπαδημητρίου: Πουλάει το μετάλλιο του για να επιβιώσει ο συναθλητής- φίλος τουΤο χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Ρότερνταμ  το 1973, το πιο σημαντικό κειμήλιο της αθλητικής του καριέρας, πουλάει ο άλλοτε πρωταθλητής του ύψους Βασίλης Παπαδημητρίου.

Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτηση του στο facebook, το κάνει με όλη του την καρδιά, προκειμένου να βοηθήσει τον παλαίμαχο παίκτη του βόλεϊ, Νίκο Αντωνιάδη, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο σε πολύ δύσκολη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο παλιός βολεϊμπολίστας, υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα  στον Ευαγγελισμό, χωρίς να έχει βοήθεια από κανέναν τη στιγμή μάλιστα που βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

«Σε όσες κουφ@λες απευθύνθηκα για στήριξη του αδελφικού μου φίλου, Νίκου Αντωνιάδη κάνουν το παγώνι», ανέφερε με πίκρα, στο ποστάρισμά του ο Βασίλης Παπαδημητρίου.

Η ανάρτηση του Β. Παπαδημητρίου

«Πωλείται το μετάλλιο.

Αποφάσισα να βγάλω σε πλειστηριασμό το μετάλλιο της μεγαλύτερης διάκρισης που είχα σαν αθλητής. Είναι αυτό της τρίτης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του 1973 που έγινε στο Ρότερνταμ.

Επειδή σε όσες κουφ@λες απευθύνθηκα για στήριξη του αδελφικού μου φίλου, Νίκου Αντωνιάδη κάνουν το παγώνι. Ο Αντωνιάδης, ο μεγαλύτερος αθλητής του βόλεϊ της χώρας μας, έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με εγκεφαλικό και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Δεν περίμενα και κάτι από τα ραμολιμέντα που είναι μόνο για πόζες. Δεν έχω και εγώ δυνατότητα να βοηθήσω αλλιώς.

Αδερφέ περαστικά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου