Breaking

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Νέα «μαλλιοτραβήγματα»: «Ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη» λέει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για την Μαρία Αντωνά

 

Ο make up artist δήλωσε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο με τη σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, όμως δεν θα δεχτεί επίσης καμία προσβολή

Με αφορμή ένα Q&A που έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προχώρησε σε ένα νέο ξέσπασμα εις βάρος της Μαρίας Αντωνά.

Υπενθυμίζεται πως εκείνος και η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη έχουν μια αντιπαλότητα, από την περίοδο που συμμετείχε στο Survivor, λόγω των δηλώσεών του για τη σχέση του ποδοσφαιριστή με τη συμπαίκτριά του, Σοφιάννα Αβραμάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός make up artist είχε αναφέρει πολλές φορές δημόσια κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης πως η Σοφιάννα και ο Άρης συχνά απομονώνοντας από τους υπόλοιπους παίκτες και υπονοούσε πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Έκτοτε, έχει ξεκινήσει ένας «πόλεμος» κι από τις δύο πλευρές.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δηλώνει πως έχασε πολύ χρόνο και δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο μαζί της.

«Κώστα συνέχισε έτσι, μην ακούς καμία τυχάρπαστη που προσπαθεί να πάρει λίγη δημοσιότητα», του έγραψε κάποιος ακόλουθός του κι εκείνος βρήκε την ευκαιρία του να πει όσα ήθελε.

«Λοιπόν, τώρα αυτό είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα, που είπες. Πραγματικά ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη τις τελευταίες ημέρες, αλλά είμαι ένας τύπος που όταν με προσβάλεις, όταν μου επιτίθεσαι και προσπαθείς να πάρεις δημοσιότητα μέσα από εμένα, δεν θα το κλείσω. Θα μιλήσω», λέει στο βίντεο που ανάρτησε.


Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Και για να κλείσει το θέμα, θα ήθελα να σου πω ότι εγώ τόση αγένεια από γυναίκες και τόση έπαρση, ηγετιλίκια, σταριλίκια από ανθρώπους που είναι πολύ ψεύτικοι δεν τα γουστάρω καθόλου και τους βάζω όλους στη θέση τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου