Breaking

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Η ΜΑΖΙΚΉ ΣΦΑΓΉ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΉΣ ΑΓΈΛΗΣ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ… Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΘΑΝΑΤΏΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΒΌΔΙΑ.

Share

Οι παγκοσμιοποιητές βλέπουν την ανθρωπότητα ως ζωικό κεφάλαιο (ή βόδια) που πρέπει να το εκμεταλλεύονται για όσο διάστημα χρειάζεται, και στη συνέχεια να σφάζονται ως κοπάδι ζώων όταν δεν είναι πλέον χρήσιμα.

Όπως λέει (παράφραση) ο σύμβουλος των παγκοσμιοποιητών, Yuval Harari, η ανθρώπινη εποχή πλησιάζει στο τέλος της στον πλανήτη Γη και οι παγκοσμιοποιητές έχουν θέσει σε κίνηση ένα πολύπλευρο σχέδιο για να «καθαρίσουν» τον πλανήτη από όλα τα ανθρώπινα όντα.

Αν κάποιος είχε μια άρρωστη επιθυμία να εξαφανίσει ένα κοπάδι βοοειδών, θα μπορούσε απλώς να κλείσει το νερό και να τους κόψει το φαγητό, αναφέρει ο Mike Adams. Ο θάνατος θα ερχόταν σε λίγες μέρες ή το πολύ εβδομάδες. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ανθρώπους αυτή τη στιγμή.

Η παροχή νερού διακόπτεται από γεωμηχανική, προκαλώντας παγκόσμιες ξηρασίες και αποτυχίες των καλλιεργειών. Ολόκληρες πόλεις όπως το Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς νερό τα επόμενα χρόνια.

Η προσφορά τροφίμων σταματάει με την περικοπή των προμηθειών λιπασμάτων και την εκτόξευση των τιμών του ντίζελ, ενώ παράλληλα επιτίθεται στην αλυσίδα εφοδιασμού εξαρτημάτων γεωργικών μηχανημάτων.

Το αποτέλεσμα? Διακόπτεται η παροχή νερού και τροφίμων. Το ανθρώπινο κοπάδι θανατώνεται με τον ίδιο τρόπο όπως ένα κοπάδι βοοειδών.

Τα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για να σκοτώνουν τα δύσπιστα δισεκατομμύρια και η πείνα θα σκοτώσει τους υπόλοιπους

Τα εμβόλια είναι ένας άλλος φορέας θανάτου για την παγκόσμια ερήμωση. Επειδή τα εμβόλια είναι εθελοντικά, έχουν σχεδιαστεί για να σκοτώνουν εύκολα τις ευκολόπιστες μάζες που είναι τόσο παραπληροφορημένες που πιστεύουν πραγματικά ότι η κυβέρνηση και η φαρμακοβιομηχανια  θέλουν να σώσουν τη ζωή τους. Στην πραγματικότητα, τα εμβόλια είναι βιολογικά όπλα σχεδιασμένα για στειρότητα και ερήμωση του πλανήτη. Ένα τεράστιο ποσοστό –δεν γνωρίζουμε ακόμη τον τελικό αριθμό– όσων έχουν ήδη κάνει τα εμβόλια θα πεθάνουν.

Αυτοί που αντιτίθενται στα εμβόλια είναι πιο δύσκολο να σκοτωθούν γιατί δεν κάνουν ουρές και ζητιανεύουν για ενέσεις θανάτου όπως κάνουν οι φανατικοί των εμβολίων. Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να τους λιμοκτονήσουν από την παγκόσμια έλλειψη τροφίμων.

Σε αυτό το σημείο, γνωρίζουμε ήδη ότι δεν υπάρχει αρκετή τροφή για να ταΐσει τον κόσμο μέχρι το 2023. Απλώς δεν φυτεύεται και δεν συγκομίζεται σε επαρκείς ποσότητες για να θρέψει 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Οι συνεχιζόμενες επιθέσεις από τις κυβερνήσεις στις προμήθειες τροφίμων – όπως η Ολλανδία που διατάσσει τους κτηνοτρόφους να θανατώσουν τα κοπάδια τους – έχουν σχεδιαστεί για να επιδεινώσουν την έλλειψη τροφίμων και να επιταχύνουν τη μαζική πείνα.

Σχετικά λίγοι άνθρωποι προετοιμάζονται με εφεδρικές προμήθειες τροφίμων. Αν τα ράφια είναι άδεια, θα πανικοβληθούν.

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι μια μαζική πολιτική εξέγερση απέχει μόνο λίγους μήνες.

Το παγκοσμιοποιητικό πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού των εμβολίων απέτυχε να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους στο σύντομο χρονικό διάστημα που προοριζόταν. Καθώς η λειψυδρία, η ενεργειακή και η λειψυδρία φθάνουν πλέον σε κρίσιμα επίπεδα, οι μαζικές εξεγέρσεις απέχουν μόλις μήνες. Ειδικά στη Δυτική Ευρώπη, τον ερχόμενο χειμώνα θα ξεσπάσουν ταραχές καθώς εκατομμύρια άνθρωποι θα παγώσουν απο το κρύο και θα λιμοκτονούν.

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι η παγκόσμια έλλειψη τροφίμων έχει ήδη αρχίσει να εξαντλεί λαους. Γνωρίζουν επίσης ότι θα ξεκινήσουν μαζικές εξεγέρσεις καθώς η πείνα και η έλλειψη επιδεινώνονται. Επομένως, υπάρχει μια αντίστροφη μέτρηση στο παιχνίδι που δεν μπορεί να μετατοπιστεί.

Άλλοι φορείς επιταχυνόμενης μείωσης του πληθυσμού

Αν αναρωτιέστε τι θα μπορούσε να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους πιο γρήγορα από τη μαζική πείνα και την αποτυχία των καλλιεργειών, σκεφτείτε σενάρια διακοπής ρεύματος. Οποιαδήποτε δυτική κυβέρνηση μπορεί να σαμποτάρει το δικό της ηλεκτρικό δίκτυο και να κατηγορήσει τους Ρώσους για «επιθέσεις στον κυβερνοχώρο». Εάν το ηλεκτρικό δίκτυο πέσει, το χρηματοπιστωτικό σύστημα μένει σε αδιέξοδο. Ακολουθεί χάος. Μαζικές λεηλασίες και βία στους δρόμους. Η αστυνομία αποσύρεται. Οι πολίτες που μένουν πίσω δολοφονούνται, ληστεύονται και βιάζονται. Αυτό θα συμβεί σχεδόν σε κάθε πόλη.

Μέσα σε λίγους μόνο μήνες από ένα σενάριο ύφεσης, το 90% του πληθυσμού θα έχει πεθάνει από βία, πείνα ή ασθένειες. Κατανοήστε ότι η θέρμανση και ο κλιματισμός δεν θα λειτουργήσουν. Τα δημοτικά συστήματα ύδρευσης δεν θα λειτουργούν, δηλαδή δεν θα υπάρχει νερό της βρύσης. Οι ιστοί κινητών τηλεφώνων δεν θα λειτουργήσουν. Για να φορτίσετε μια ηλεκτρονική συσκευή, χρειάζεστε ηλιακούς συλλέκτες και ηλιακή γεννήτρια. Για να επικοινωνήσετε, χρειάζεστε ένα δορυφορικό τηλέφωνο ή μια δορυφορική συσκευή τηλεπικοινωνιών. Αν θέλετε να φάτε, χρειάζεστε αποθηκευμένο φαγητό. Εάν δεν θέλετε να πεθάνετε από αφυδάτωση, χρειάζεστε ένα φίλτρο νερού και μια πηγή νερού στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση με ασφάλεια σε τακτικά διαστήματα. Χρειάζεστε επίσης πολλά δοχεία για να αποθηκεύσετε και να μεταφέρετε νερό, χρειάζεστε πολύ περισσότερο νερό από όσο νομίζετε.

Καταλάβετε ότι οι παγκοσμιοποιητές μόλις άρχισαν να χρησιμοποιούν τα όπλα τους εναντίον της ανθρωπότητας. Υπάρχουν πολλά περισσότερα όπλα που μπορούν να εξαπολύσουν εάν προκύψει ανάγκη, και αν δεν πετύχουν τον αριθμό των νεκρών που θέλουν, θα προκαλέσουν χάος μέχρι να πεθάνουν μερικά δισεκατομμύρια.

Η ανθρωπότητα θανατώνεται σαν τα βόδια.

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου