Breaking

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΓΡΑΦΈΝΙΟ ΜΕΤΑΔΊΔΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΊΑΣΤΟ, ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΎΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΊΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΏΝΤΑΣ ΘΡΌΜΒΟΥΣ

Share

Στην τελευταία του σειρά διαφανειών με δείγματα αίματος τόσο από «εμβολιασμένους» και από μη εμβολιασμένους, ο Δρ. Ο Philippe van Welbergen έδειξε ότι το γραφένιο που εγχέεται στον άνθρωπο οργανώνεται και αναπτύσσεται σε μεγαλύτερες ίνες και δομές, ότι αποκτά μαγνητικές ιδιότητες ή ηλεκτρικό φορτίο και ότι οι ίνες δείχνουν ενδείξεις πιο περίπλοκων δομών με ρίγες, αναφέρει το Expose news. com.

Έχει επίσης δείξει ότι «θραύσματα» γραφενίου μεταφέρονται από «εμβολιασμένους» σε μη εμβολιασμένους, καταστρέφοντας τα ερυθρά αιμοσφαίρια τους και δημιουργώντας θρόμβους αίματος στους μη εμβολιασμένους.

Ο Δρ. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), ιατρικός διευθυντής των Βιοϊατρικών Κλινικών, ήταν από τους πρώτους που προειδοποίησε το κοινό για τη ζημιά που προκαλείται στο αίμα των ανθρώπων από τις ενέσεις Covid, δημοσιεύοντας εικόνες δειγμάτων αίματος στο μικροσκόπιο.

Στις αρχές Ιουλίου 2021, ο Δρ. Philippe, πήρε συνέντευξη σε ένα κοινοτικό κανάλι της Νότιας Αφρικής, το Loving Life TV. Εξήγησε ότι όταν οι ασθενείς του άρχισαν να παραπονιούνται για χρόνια κόπωση, ζαλάδες, προβλήματα μνήμης, μερικές φορές ακόμη και παράλυση και καθυστερημένη έναρξη περιόδου (γυναίκες άνω των 60 ετών), πήρε δείγματα αίματος. Το αίμα τους έδειξε ασυνήθιστες σωληνοειδείς δομές, μερικά σωματίδια που άναψαν και πολλά κατεστραμμένα κύτταρα. Ελάχιστα υγιή κύτταρα φάνηκαν. Μέχρι τρεις μήνες νωρίτερα, δεν είχε δει ποτέ αυτούς τους σχηματισμούς στο αίμα. Τώρα γνωρίζουμε ότι αυτές οι σωληνοειδείς δομές είναι γραφένιο.

Από τότε, ο Δρ. Philippe ήταν τακτικός καλεσμένος στο Loving Life TV: έχει καταγγείλει την κυκλοφορία των πειραματικών ενέσεων Covid, έχει παράσχει ενημερώσεις σχετικά με την αυξανόμενη ζημιά που προκαλούν στο αίμα οι πειραματικές ενέσεις Covid με την πάροδο του χρόνου και έχει παράσχει ενημερώσεις για την κατάσταση του Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νότια Αφρική.

Στις 12 Φεβρουαρίου 2022, ο Δρ. Philippe επέστρεψε για άλλη μια φορά στο Loving Life TV για να δημοσιεύσει εικόνες από τις τελευταίες του διαφάνειες δειγμάτων αίματος. Η ζωντανή ροή ήταν μεγάλη, οπότε το Loving Life TV το χώρισε σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος είναι μια συζήτηση με απαντήσεις σε ερωτήσεις του κοινού.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δρ. Philippe δείχνει τις εικόνες από τις τελευταίες του διαφάνειες αίματος και εξηγεί τι φαίνεται στις εικόνες. Συζητά σχεδόν 100 διαφάνειες αίματος τόσο από «εμβολιασμένους» και από μη εμβολιασμένους ασθενείς. Οι διαφάνειές του δείχνουν ότι οι ασθενείς χωρίς εμβόλια «μολύνονται με τοξίνες του εμβολίου από την έκκριση».

Παρακάτω είναι ένα σύντομο απόσπασμα από το δεύτερο μέρος, ευγενική προσφορά του καναλιού The Timeline Post στο Telegram.

Παρακάτω είναι μια εικόνα τυπικών υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων που φαίνονται με μικροσκόπιο, πώς θα πρέπει να μοιάζει το αίμα. Δεν φαίνονται θρόμβοι ή ξένα αντικείμενα.

Η παρακάτω εικόνα είναι ενός ατόμου που έκανε ένεση με το πειραματικό φάρμακο Covid. Το αίμα έχει πήξει, τα κακοσχηματισμένα ερυθρά αιμοσφαίρια έχουν μαζευτεί. Το κύτταρο με κύκλο στην εικόνα είναι ένα υγιές ερυθρό αιμοσφαίριο, ένα από τα λίγα στην εικόνα, που κάθεται δίπλα στις ίνες γραφενίου. Μπορείτε να δείτε το μέγεθος των ινών γραφενίου σε σχέση με το μέγεθος ενός ερυθροκυττάρου. Οι ίνες αυτού του μεγέθους θα μπλοκάρουν τα τριχοειδή αγγεία. Μπορείτε επίσης να δείτε ότι οι ίνες γραφενίου είναι κοίλες και περιέχουν ερυθρά αιμοσφαίρια.

Λίγες εβδομάδες πριν γυριστεί το παρακάτω βίντεο, ο Δρ. Ο Philippe παρατήρησε ένα φαινόμενο μαγνητικής ή ηλεκτρικής πολικότητας σε διαφορετικές πλευρές των ινών γραφενίου. Στην παρακάτω εικόνα, στα δεξιά της ίνας τα κύτταρα έχουν στερεοποιηθεί και στα αριστερά είναι αυτό που φαίνεται να είναι μια ρωγμή ή περίπου οπίσθιο κενό σε σχήμα «C». Δρ. Ο Philippe λέει ότι αυτή η «συμπεριφορά» δεν παρατηρήθηκε πριν, αλλά τώρα φαίνεται ξαφνικά σχεδόν σε κάθε δείγμα. Είναι μια ένδειξη ότι «αυτά τα πράγματα έχουν αλλάξει, η αντίδρασή τους με τα γύρω αιμοσφαίρια έχει αλλάξει… και δεν ξέρω τι το πυροδότησε», είπε.

Η παρακάτω εικόνα είναι δείγμα αίματος από ένα παιδί τριών ετών χωρίς εμβόλιο ή μη εμβολιασμένο. Δείχνει κομμάτια ή “θραύσματα” γραφενίου που είναι “το αποτέλεσμα της αποξένωσης”, με άλλα λόγια το γραφένιο έχει μεταφερθεί από τους “εμβολιασμένους” γονείς στο μη εμβολιασμένο παιδί τους.

Παρακάτω είναι η εικόνα ενός δείγματος αίματος από ένα οκτάχρονο μη εμβολιασμένο παιδί, του οποίου το αίμα έχει μολυνθεί και καταστραφεί από τη μεταφορά γραφενίου από το περιβάλλον του, το οποίο έχει κάνει ένεση Covid. Το δεξί χέρι και το άνω πόδι του παιδιού είναι στην πραγματικότητα παράλυτο, το παιδί δεν μπορεί να σηκώσει το δεξί του χέρι και το άνω πόδι δεν λειτουργεί σωστά.

 

Η παρουσίαση του Δρ. Philippe είναι πραγματικά απίστευτη και φρικτή – πρέπει να το παρακολουθήσετε, ειδικά για εκείνους που διακηρύσσουν ότι οι ενέσεις Covid είναι «ασφαλείς» και επιμένουν να κάνουν ένεση στους ανθρώπους. Οι ενέσεις Covid είναι όπλα γενοκτονίας και το πώς οι άνθρωποι που τις σχεδίασαν εξακολουθούν να περιφέρονται ελεύθεροι είναι απίστευτο.

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου