Breaking

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Α. Μουντζουρούλιας στο Focus FM: ”Οι Πακιστανοί ετοιμάζουν προβοκάτσια κατά της Ινδίας μέσα στην Αθήνα!-Η Κυβέρνηση τους αφήνει να αλωνίζουν”!

Share

Συνέντευξη στο Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη παραχώρησε ο Διευθυντής του Directus.gr Ανδρέας Μουντζουρούλιας.

Ο Διευθυντής του Directus.gr μίλησε για τις νέες προκλητικές κινήσεις των Πακιστανών στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Eυθεία ”επίθεση” κατά της Ινδία από τους Πακιστανούς της Ελλάδας είχαμε πριν λίγες ημέρες, οι οποίοι μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας, ετοιμάζουν νέα πορεία στην Αθήνα κατά του Ν. Δελχί.

Συγκεκριμένα σε κείμενό τους που συνοδεύεται και από μία φωτογραφία, αναφέρουν!

”Ζητείται ο ελληνικός λαός και όλες οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα να είναι η φωνή του λαού του Τζαμού και του Κασμίρ.”

Βέβαια δεν μιλάνε για τα εγκλήματα που κάνει το Πακιστάν στη περιοχή. Τόσο για τις δολοφονίες κατά Ινδουιστών, όσο και κατά μουσουλμάνων Σιιτών!
Για την συγκέντρωση των Πακιστανών

Πακιστανοί ισλαμιστές θα διαδηλώσουν έξω από την Ινδική πρεσβεία στις πέντε Αυγούστου.

Οι πακιστανικές οργανώσεις θα διαδηλώσουν για το Κασμίρ και για τις δήθεν παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ινδία!

Τα Πακιστανικά ΜΜΕ που βρίσκονται στην Ελλάδα, ήδη έχουν σηκώσει ψηλά το θέμα, προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα!

Το Ισλαμαμπάντ ενεργεί βάσει σχεδίου, αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο!

Το πακιστανικό αφήγημα μιλάει για δήθεν ακρότητες της Ινδίας στο Κασμίρ, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, καθώς το Πακιστάν είναι αυτό που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα στη περιοχή!

Θα επιτρέψει την συγκέντρωση η Κυβέρνηση;

Έχει δημιουργηθεί μία μεγάλη πληθυσμιακή ομάδα μέσα στην Ελλάδα η οποία λειτουργεί εκβιαστικά. Με λίγα λόγια η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας κινδυνεύει, τείνει να γίνει όμηρος της λεγόμενης «πακιστανικής κοινότητας»!
Και τέλος, μίλησε για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Ελλάδα ο Δρ Hassan Mohi-ud-Din Qadri Πακιστανός ισλαμιστής λόγιος! O Δρ Hassan Mohi-ud-Din Qadri μίλησε σε πακιστανούς στην Αθήνα.

Η επίθεση στην Ινδία

”Ο Δρ Hussain είχε πει, ότι και οι δύο χώρες πρέπει να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σαν καλοί γείτονες και να καλλιεργήσουν την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Ζήτησε από την Ινδία να σταματήσει την πολιτική παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να αναθεωρήσει την περιφερειακή της πολιτική προς το συμφέρον της ειρήνης και της σταθερότητας στη Νότια Ασία. Ζήτησε επίσης από την κυβέρνηση του Πακιστάν να επισημάνει τις φρικαλεότητες που διαπράττονται στο κατεχόμενο Κασμίρ από τις ινδικές δυνάμεις σε παγκόσμιο επίπεδο, σε μια προσπάθεια να κινητοποιήσει τη διεθνή γνώμη για την επίλυση της διαφοράς του Κασμίρ.”

Σε αυτόν επιτρέψαμε να έρθει στην Ελλάδα;

directus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου