Breaking


Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Βιασμός 29χρονης στα Πατήσια: Η Βουλγάρα προσπάθησε να διώξει τους αστυνομικούς – «Όλα καλά παιδιά, δεν έγινε τίποτα»

 

Την κατέβασαν κάτω, αποκάλυψε το βιασμό της και λιποθύμησε

Η δικογραφία της υπόθεσης βιασμού της 29χρονης Αλγερινής από τον Αφρικανό και τη Βουλγάρα σύντροφό του, που την προσκάλεσαν στο διαμέρισμα της οδού Πατησίων και τη φυλάκισαν, αφού προηγουμένως ο δράστης εκτονώθηκε πάνω της, φέρνει νέες λεπτομέρειες από το άγριο σκηνικό.

Μέσα από το διαβιβαστικό, ξεδιπλώνεται το χρονικό του τρόμου που βίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής η 29χρονη, αλλά και το προφίλ του σκληρού ζευγαριού, με χαρακτηριστική τη στάση της Βουλγάρας η οποία ακόμα και όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, κρατούσε σφιχτά από το χέρι το θύμα για να μην ξεγλιστρήσει και προσπάθησε να τους διώξει λέγοντας «Όλα καλά παιδιά, δεν έγινε τίποτα. Απλά τσακωνόμασταν…».

Βγήκε στο μπαλκόνι, έκανε σήματα με τα χέρια και φώναζε «βοήθεια» στα αγγλικά

Όπως αναφέρεται στή δικογραφία η αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης με θύμα την 29χρονη κοπέλα, που έκανε το λάθος να περάσει το κατώφλι του διαμερίσματος του Αφρικανού και της Βουλγάρας φίλης του έγινε:

«Στις 10:00 της 11.9.2022, Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής/ Ομάδα ΔΙ.ΑΣ, έλαβαν ασυρματικό σήμα, από το Κέντρο Άμεσης Δράσης Αττικής για γυναίκα που καλεί σε βοήθεια εβρισκόμενη σε Διαμέρισμα πρώτου ορόφου, μη προσδιορισμένη επακριβώς πολυκατοικίας, πλησίον της συμβολής των οδών Πατησίων και Ιακωβίδου.

Άμεσα, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο ανωτέρω σημείο, όπου περίοικοι τους ενημέρωσαν ότι 10 λεπτά περίπου πριν την άφιξη τους, άκουσαν μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια στην αγγλική γλώσσα, πλην όμως ουδείς εξ’αυτών ήταν σε θέση να προσδιορίζει επακριβώς το σημείο από το οποίο η γυναίκα καλούσε σε βοήθεια».

Οι αστυνομικοί στην προσπάθεια να εντοπίσουν τη γυναίκα που απελπισμένα καλούσε σε βοήθεια άρχισαν να «χτενίζουν» το σημείο. Και μέσα σε λίγα λεπτά, κατάφεραν να τη βρουν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «οι αστυνομικοί προέβησαν σε αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και κινούμενοι επί της οδού Πατησίων την 10:15 ώρα της 11.9. 2022, εντόπισαν την εν λόγω γυναίκα – παθούσα, την οποια αναζητούσαν.

Ειδικότερα, την δεδομένη χρονική στιγμή η παθούσα, βρισκόταν στο μπαλκόνι διαμερίσματος 1ου ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πατησίων και όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, τους έκανε νοήματα με τα χέρια και καλούσε σε βοήθεια στην αγγλική γλώσσα, αναφέροντας παράλληλα ότι κρατείται παρά τη θέληση της στο εν λόγω διαμέρισμα.

Άμεσα, οι αστυνομικοί έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο σημείο, με την χρήση ηχητικών σημάτων και με τη συνδρομή ενοίκων της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, τους επετράπη είσοδος από την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας».

Η Βουλγάρα την τραβούσε από το χέρι

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αρχών, το ζευγάρι των αλλοδαπών ήταν όχι μόνο ιδιαίτερα σκληρό, αλλά και ψύχραιμο.

Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί τους χτύπησαν την πόρτα, εμφανίστηκαν ατάραχοι, επιχείρησαν να τους πείσουν ότι οι φωνές οφείλονταν σε τσακωμό για να τους «ρίξουν στάχτη στα μάτια» πιστεύοντας ότι θα αποχωρήσουν.

«Ακολούθως (σ.σ οι αστυνομικοί), μετέβησαν στον πρώτο όροφο και κατάφεραν να εντοπίσουν το επίμαχο διαμέρισμα, καθότι η ανωτέρω παθούσα συνέχιζε να καλεί σε βοήθεια. Εν συνεχεία, χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος και εκείνη τη στιγμή άνοιξε την κεντρική πόρτα αυτού ο κατηγορούμενος οποίος συστήθηκε στους αστυνομικούς ως ένοικος του διαμερίσματος.

Την ίδια στιγμή εμφανίστηκαν ενώπιον των αστυνομικών τόσο το θύμα όσο και η δεύτερη κατηγορούμενη, η οποία συστήθηκε στους αστυνομικούς ως φίλη του δράστη.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής – Ομάδα ΔΙ.ΑΣ, αντίκρυσαν την παθούσα αφενός να είναι εμφανώς σοκαρισμένη και αφετέρου να κλαίει και να προσπαθεί να εξέλθει από την κεντρική πόρτα του διαμερίσματος, πλην όμως στην προσπάθεια της αυτή την ανέκοπτε συνεχώς η δεύτερη κατηγορούμενη, τραβώντας την απ’ το χέρι και αναφέροντας παράλληλα αστυνομικούς στην ελληνική γλώσσα τις φράσεις «Όλα καλά παιδιά, δεν έγινε τίποτα απλά τσακωνόμασταν».

Την κατέβασαν κάτω, αποκάλυψε το βιασμό της και λιποθύμησε

Οι έμπειροι αστυνομικοί φυσικά δεν πείστηκαν και αμέσως έβγαλαν έξω την κοπέλα. Στο ισόγειο όπου την οδήγησαν με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον βιασμό της και κατέρρευσε.

«Αφού οι αστυνομικοί, κατάφεραν να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους, μετέφεραν το θύμα στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Η τελευταία όντας σοκαρισμένη την δεδομένη χρονική στιγμή, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι προ της αφίξεως τους, είχε πέσει θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο, εντός του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου, από το οποίο στη συνέχεια δεν της επιτρεπόταν η αποχώρηση.

Επιπλέον τη στιγμή που βρισκόταν ενώπιον των αστυνομικών και τους ανέφερε όλα είχαν συμβεί, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, σταθμός του οποίου κατέφθασε εντός ολίγου και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην παθούσα, η οποία εν τέλει ανέκτησε τις αισθήσεις της και δεν επιθυμούσε την μεταφορά της σε εφημερεύον νοσοκομείο. Ακολούθως, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής/ Ομάδα ΔΙ.ΑΣ, δέσμευσαν το ζευγάρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου