Breaking

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτός είναι ο 35χρονος άνδρας που έκανε «βουτιά» από τον 3ο όροφο στο Κολωνάκι

 

Κάνει λόγο για μυθεύματα για το ποσό των 50.00€ που φέρεται να είχε πάνω του κατά την πτώση

Ο Μελέτης Κοροπούλης είναι ο 35χρονος άνδρας που τα ξημερώματα της Τρίτης (6/9), έκανε «βουτιά» από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου, επί της οδού Τσακάλωφ 2 στο Κολωνάκι.

Από την πτώση τραυματίστηκε στα πόδια και γλίτωσε τα χειρότερα λόγω μίας τέντας του cafe Peros που συγκράτησε την πτώση του.

Ο Μελέτης Κοροπούλης απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για ατύχημα χωρίς ωστόσο να εισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Χαρακτήρισε ως μυθεύματα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο συμβάν και κυρίως στο χρηματικό ποσό των 50.000€ που φέρεται να είχε πάνω του κατά την πτώση του.

«Είμαι καλά στην υγεία μου, δεν νοσηλεύομαι απλά έχω τραυματιστεί στα πόδια μου» ανάφερε ο ίδιος κατά τις πρώτες του δηλώσεις.

Η οικογένεια Κοροπούλη διατηρεί μια από τις μακροβιότερες μπουτίκ ένδυσης στην Αθήνα, το κατάστημα Bettina το οποίο «τρέχει» η αδελφή του Μελέτη Κοροπούλη, Μαρία.

Η ανάρτηση του Μελέτη Κοροπούλη στο Instagram

«Φίλοι μου αγαπημένοι και λαχταρισμένοι σας ευχαριστώ ολόκαρδα για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Μικρή η ζημιά του Ταρτάν, η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής. Ευχαριστώ την Πυροσβεστική και την Ελληνική Αστυνομία με ειδική μνεία στο ΑΤ Συντάγματος, για την φροντίδα και την άμεση δράση τους.

Αγαπητοί δημοσιογράφοι, δημοσιολόγοι και άλλοι που ενδιαφέρεστε, σας ευχαριστώ και εσάς για το ενδιαφέρον και τα λόγια σας. Και μιλώντας για δράκους, όπως μόνο εσείς ξέρετε, πτήσεις και πτώσεις, φούντες, φουνταρίσματα και τέτοια έχω να προσθέσω @vlepo_drakous. Υγ. Μην κάνετε βλακείες, μη λέτε βλακείες και μην γράφετε βλακείες. Καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά!».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου