Breaking

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Προσπαθούν να δικαιολογήσουν την σφαγή που προκάλεσαν στους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ: Τι είπε ο Θ. Πλεύρης

 

Απόκρυψη στοιχείων και δικαιολογίες όταν αυτά λέγονται επίσημα, για άλλη μια φορά από την κυβέρνηση

Να αποκρύψουν με οποιοδήποτε τρόπο την σφαγή που προκάλεσαν στους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ, προσπαθούν στην κυβέρνηση, με πρώτο τον Κ.Μητσοτάκη ο οποίος έλεγε στα σοβαρά από το βήμα της Βουλής ότι δεν είχε στοιχεία για θανάτους εκτός ΜΕΘ, αλλά και να την δικαιολογήσουν βγάζοντας την έρευνα του Θ.Λύτρα ελλιπής.

Σύμφωνα με τη μελέτη του Θ.Λύτρα, την οποία όμως δεν υπέγραψε ο Σ.Τσίοδρας και αναρωτιόμαστε το λόγο, όλοι σχεδόν οι νοσηλευθέντες υπό καθεστώς διασωλήνωσης λόγω ανυπαρξίας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, πέθαναν!

Με άλλα λόγια πέθαναν 1.084 άτομα έναντι 72,7% (9.382 ασθενών) οι οποίοι εισήχθησαν στις ΜΕΘ.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναφερόμενος στη μελέτη Λύτρα υποστήριξε πως «ο κ. Λύτρας κάνει μία στατιστική αναφορά των στοιχείων και καταλήγει ότι τα αίτια της θνητότητας θα πρέπει να αναζητηθούν από άλλη μελέτη», άρα κοινώς είναι ελλιπής και άρα δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τα σοκαριστικά στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον Θ.Πλεύρη, αυτό που δείχνει στατιστικά η μελέτη, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα πως το 97% των διασωληνωμένων ασθενών εκτός ΜΕΘ, κατέληξαν, είναι αυτό που όλοι γνωρίζουν.

«Ότι όταν κάποιος φτάσει να διασωληνωθεί, οι πιθανότητες να πεθάνει είναι πολύ περισσότερες από το να επιβιώσει», είπε ο υπουργός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου