Breaking

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Τι έντομα, τι εμβόλια!!! Θέλουν να μας ξεκάνουν;;; Ρεπορτάζ ΣΟΚ από τις ΗΠΑ

Share

Να γιατί επιμένουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ…

Οι διεθνιστές έχουν αποφασίσει (και πλέον το διαφημίσουν σε μέσα ενημέρωσης και στην Ελλάδα – ΕΔΩ) ότι πρέπει να αρχίσουμε να καταναλώνουμε ανοησίες για να σώσουμε δήθεν την Γη, αλλά αυτό που παραμελούν να αναφέρουν είναι ότι πολλά έντομα, για παράδειγμα, δεν είναι μόνο ασύμβατα με το ανθρώπινο πεπτικό σύστημα, αλλά και επιβλαβή για την σωματική μας υγεία.

Όπως μεταδίδουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ:

«Μας λένε ότι πρέπει να σταματήσουμε να τρώμε βοδινό κρέας, επειδή το μεθάνιο που παράγεται από το ρέψιμο και τα αέρια των βοοειδών επιταχύνει την υπερθέρμανση του πλανήτη. Χάρη στα βοοειδή, όμως, ο άνθρακας λαμβάνεται από το γρασίδι και χρησιμοποιείται ως λίπασμα που αποθηκεύεται σε δερμάτινα είδη και καταναλώνεται ως τροφή, όπου το μεγαλύτερο μέρος του παραμένει στο σώμα μέχρι το θάνατο. Και έτσι οι διαδικασίες παραγωγής και κατανάλωσης κρέατος, στην πραγματικότητα απομακρύνουν τον άνθρακα από την ατμόσφαιρα και τον ανακυκλώνουν κάπου αλλού.

Το κρέας των βοοειδών που τρέφονται με χόρτο είναι τόσο θρεπτικό, που μια δίαιτα με βόειο κρέας έχει γίνει πολύ δημοφιλής επιλογή καθαρισμού και θεραπείας ανθρώπων από διάφορες παθήσεις και ασθένειες.

Το παντοδύναμο 0,1% θέλει εμάς, τις χαμηλότερες κάστες να τρώμε ζωύφια, ενώ αυτοί αποταμιεύουν το καλύτερο για τον εαυτό τους. Αλλά υπάρχει και χειρότερος λόγος. Θέλουν όλοι να αρρωστήσουμε και να πεθάνουμε. Σε μια αξιολόγηση των βρώσιμων εντόμων και της μετάδοσης παρασιτικών ασθενειών, το 1/3 όλων των εντόμων που μελετήθηκαν, βρέθηκαν να είναι παθογόνα για τους ανθρώπους.

Τα περισσότερα έντομα περιέχουν “χιτίνη”, που είναι ένας τροποποιημένος πολυσακχαρίτης που υπάρχει στα περισσότερα έντομα και απουσιάζει από όλα τα θηλαστικά. Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε, και είναι γνωστό ότι προκαλεί πολλά προβλήματα υγείας στους ανθρώπους που το καταναλώνουν. Συμπεριλαμβανομένων αναπνευστικών προβλημάτων και της επιταχυνόμενης ανάπτυξης καρκινικών κυττάρων».

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου