Breaking

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Τέσσερα κόλπα για να «κατακτήσετε» την απόλυτη απόλαυση στο σεξ

 

Τα τέσσερα «κλειδιά»

Το πάθος στο σεξ μπορεί να περισσεύει, αλλά το ίδιο μπορεί να κάνουν και οι αμήχανες στιγμές, όπου τα πράγματα παύουν να λειτουργούν και θα θέλαμε κάτι διαφορετικό.

Υπάρχουν όμως 4 «κλειδιά» για το πετύχεις:

Η σωστή λέξη

Μην ξεχνάς ποτέ ότι δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα, αλλά συγχρόνως θα πρέπει να νιώθουμε μια ασφάλεια και μια οικειότητα ώστε να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας. Η λέξη που βοηθάει στον πειραματισμό είναι η «περιέργεια». Μπορείς λοιπόν να πεις ότι θα ήθελες να δοκιμάσεις μια στάση ή να εισάγεις στο σeξ το dirty talk. Έτσι μπορείς να ανοίξεις αρχικά έναν διαφορετικό διάλογο.

Γράψε κάπου τι φαντασιώσεις έχεις

Αν το έχεις περισσότερο στον γραπτό παρότι στον προφορικό λόγο, δοκίμασε να σημειώσεις κάπου τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες σου. Η καταγραφή τους μπορεί να σε βοηθήσει να τις καταλάβεις και να τις συνειδητοποιήσεις ευκολότερα.

Δέξου τι θέλεις

Πριν το ζητήσουμε από τον άλλον, θα πρέπει να αποδεχθούμε οι ίδιοι για το τι θέλουμε, χωρίς να ντρεπόμαστε γι’ αυτό. Μην βάζεις περιορισμούς και φίλτρα γιατί θα γίνει δυσκολότερο να ικανοποιήσεις α θέλω σου. Μπορείς αρχικά να τα εφαρμόσεις στην αυτοικανοποίηση.

Το timing


Όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, η σωστή στιγμή παίζει μεγάλο ρόλο και εδώ. Αν δεν καθοδηγήσεις επιτόπου τον/την παρτενέρ, μην το κάνεις ενώ το σeξ έχει αρχίσει. Μπορείς να πιάσεις αυτή την κουβέντα κάποια άλλη στιγμή και να μάθεις πως αισθάνεται ο άλλος/η άλλη. Καλό είναι να μην φέρνουμε κανέναν σε δύσκολη θέση, σε περίπτωση που δεν του αρέσει η φαντασίωσή μας. Το ίδιο θα συνέβαινε άλλωστε και σε εσένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου