Breaking

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ – ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΑ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ- ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

paidi

Νέο οικογενειακό δράμα ήρθε στο φως στον Αμπελώνα στην Λάρισα όπου τρία παιδιά ηλικίας 2, 6 και 12 ετών κυκλοφορούσαν διψασμένα και νηστικά καθώς τα εγκατέλειψαν οι γονείς τους.

Συνελήφθη ο πατριός τους με τις κατηγορίες της εγκατάλειψης και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο. Άμεση ήταν αντίδραση της τοπικής κοινωνίας, της Αστυνομίας και της Πρόνοιας

Όπως σημειώνει η τοπική ιστοσελίδα paidis.com, το δικό τους δράμα βιώνουν εδώ και λίγες μέρες που επέστρεψαν στον Αμπελώνα τα τρία ανήλικα, τα οποία σύμφωνα με καταγγελίες, διψασμένα και νηστικά γύριζαν από σπίτι σε σπίτι στη γειτονιά τους για να βρουν λίγο νερό και φαγητό αφού όπως προέκυψε από τις έρευνες ζουν σε ένα σπίτι με τον πατριό και πατέρα τους στο οποίο δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ασφαλούς και υγιούς διαβίωσης.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τα ανήλικα παιδιά
Στη θέα των παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες του η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας ήταν άμεση, αφού ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρχές και τα παιδάκια με ενέργειες της Πρόνοιας μεταφέρθηκαν για εξετάσεις στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί που επίσης ενήργησαν τάχιστα συνέλαβαν χθες το μεσημέρι τον 44χρονο πατριό των 2 και πατέρα του ενός με τις κατηγορίες της εγκατάλειψης και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα των τριών παιδιών θεωρείται αγνώστου διαμονής προς το παρόν.

Τα παιδάκια σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα είχαν εγκαταλειφθεί χθες το πρωί από τον πατριό και άρχισαν να γυρίζουν στη γειτονιά, ενώ ο 44χρονος επέστρεψε, από τη δουλειά του, όπως ισχυρίστηκε, το μεσημέρι και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που τον περίμεναν.

Για την τύχη των παιδιών μετά από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στο νοσοκομείο αναμένεται να αποφασίσουν οι Εισαγγελικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου