Breaking

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Λαυρέντης Μαιχαιρίτσας: Συγκινεί η κόρη του τρία χρόνια μετά τον θάνατό του- “Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα”

maxairitsas

H κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία- Κλάρα μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, με αφορμή τη μεγάλη συναυλία που θα γίνει στο Κατράκειο θέατρο για τη μνήμη του τραγουδοποιού τρία χρόνια μετά τον θάνατό του.

Η Μαρία- Κλάρα Μαχαιρίτσα αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της και μοιράστηκε μερικές στιγμές μαζί του.

Όσα είπε η Μαρία-Κλάρα Μαχαιρίτσα
«Δεν συνηθίζεται η απουσία του πατέρα μου, ξεκάθαρα όχι. Νιώθω τυχερή και ευλογημένη που ήμουν εκεί στην τελευταία στιγμή του πατέρα μου. Ο πατέρας μου επέμενε να είμαι εκεί, την ημέρα που τελικά έφυγε, ήμασταν οι δυο μας. Δεν πρόλαβα να πω στο πατέρα μου όλα όσα ήθελα, αλλά του τα λέω τώρα. Εάν κατέβαινε ο πατέρας μου στην γη θα του έλεγα ότι ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτάς μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς, τσακωνόμασταν πολύ γιατί είμαστε και οι δύο εκρηκτικοί. Είναι δυσβάσταχτο να ακούω τη φωνή του πατέρα μου στα τραγούδια. Το τραγούδι τα “Μάτια” έχει γραφτεί για μένα. Κάθε φορά που το χάνω με τον εαυτό μου το βάζω για να θυμάμαι τι είμαι. Ο πατέρας μου δεν με νανούριζε με τραγούδια αλλά με σαχλά ανέκδοτα.

Μετά την απώλεια του πατέρα μου βρήκα συμπαράσταση από όσους δικούς του είναι ακομπλεξάριστοι, όμως έχουμε δεχθεί και μαχαιριές», είπε η Μαρία- Κλάρα Μαχαιρίτσα και πρόσθεσε: «Γράφω ένα σενάριο γιατί θα ήθελα να μοιραστώ κάποια πράγματα για τον πατέρα μου. ήταν ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλο βάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου