Breaking

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Έλληνες Ταξίαρχοι πεθαίνουν ξαφνικά στον Έβρο!

Share

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε τη θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία κάθε ηγέτης της Ευρωπαικής Ένωσης έχει λάβει οδηγίες για το ποσοστό του πληθυσμού της χώρας του που πρέπει να μειώσει έως το 2030.

Επίσης το γεγονός ότι αυτή η διαδικασία έχει ξεκινήσει ήδη όπως δείχνει και η επίσημη Εθνική Στατιστική Υπηρεσία είναι εντελώς συμπτωματικό.

Στο μεταξύ κάτι συγκλονιστικό συμβαίνει στον Έβρο. Δηλαδή στη πρώτη γραμμή άμυνας της πατρίδας μας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, εδώ οι εν ενεργεία Ταξίαρχοι πεθαίνουν ξαφνικά.

Το ρεπορτάζ αρχίζει με την πιο πρόσφατη απώλεια>

Στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γιαννιτσά Πέλλας αποχαιρέτισαν σήμερα συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι τον Ταξίαρχο, Διευθυντή Πυροβολικού στο Δ’ΣΣ, Αθανάσιο Βουδρισλή, ο οποίος έφυγε αιφνίδια χθες από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών.

Ο αναπάντεχος θάνατος ενός, κατά γενική ομολογία, ικανότατου αξιωματικού και ιδιαίτερα γνωστού για το ήθος του, βύθισε σε βαθιά θλίψη τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλη τη Θράκη, όπου υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν ενεργεία Ταξίαρχος αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ κατέληξε χθες το πρωί, καθώς φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η είδηση του θανάτου του, ωστόσο, προκάλεσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις των στελεχών των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς πριν δύο μήνες περίπου, έτερος εν ενεργεία Ταξίαρχος, Διοικητής Σχηματισμού της περιοχής ευθύνης του Δ΄ΣΣ, παρουσίασε ξαφνικά σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί και συνακόλουθα να αντικατασταθεί από την υπηρεσία.

Τον παραπάνω προβληματισμό αναφορικά με τα διαδοχικά περιστατικά εντείνει το γεγονός ότι και οι δύο αξιωματικοί που υπηρετούσαν στη Θράκη, νόσησαν ξαφνικά και παρότι αμφότεροι σε απολύτως παραγωγική ηλικία, υπηρετώντας μάλιστα σε νευραλγικά πόστα στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Στο μεταξύ ένα νέο κορίτσι το μοντέλο και παρουσιάστρια Χαρά Τρυφερή μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer είδε την υγεία της να μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες>

Έφυγε ξαφνικά ο εμβολιασμένος με την 3η δόση Πνευμονολόγος Θόδωρος Γκέγκας

Θλίψη σκόρπισε στον ιατρικό κόσμο της Πιερίας η είδηση της πρόωρης απώλειας του πνευμονολόγου Θόδωρου Γκέγκα, σε ηλικία μόλις 44 ετών.

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Δευτέρας 05/09 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Κατερίνης, δίνοντας μάχη με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους μήνες.

Ο Θόδωρος Γκέγκας ήταν ένας καταξιωμένος Πνευμονολόγος – φυματιολόγος, διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στην Κατερίνη, ενώ από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού έδινε τη δική του μάχη απέναντι στον φονικό ιό, στην κλινική covid του Νοσοκομείου Κατερίνη. Εργάστηκε και στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Σοκ στο Άργος από το θάνατο της Λένας Πετράκη

Την θλιβερή είδηση ανακοίνωσε το Diomidis Handball Club. Μαύρη κορδέλα στο λογότυπο της ομάδας: Το Λενάκι μας δεν είναι πια κοντά μας

Με μια μαύρη κορδέλα στο λογότυπο της ομάδας το Diomidis Handball Club θρηνεί για το θάνατο της Λένας Πετράκη, την ώρα που το Άργος μαθαίνει σοκαρισμένο τη θλιβερή είδηση.

«Το Λενάκι μας δεν είναι πια κοντά μας. Το γλυκό της χαμόγελο που φώτιζε την οικογένεια μας έσβησε. Καθοδόν για το απογευματινό αγώνα στην Αθήνα ο χαμός της Λένας Πετράκη είναι μαχαιριά στην καρδιά. Γιατί εκεί στις καρδιές όλων μας ήταν και θα είναι η Ροζαλίντα μας (όπως τη φωνάζαμε)», αναφέρει το Diomidis Handball Club.

22χρονος φοιτητής ξεψύχησε ξαφνικά στην Άρτα

Τραγωδία για 22χρονο φοιτητή σε τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η έδρα του εν λόγω τμήματος βρίσκεται στην Άρτα με τον νεαρό να μην έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό κινητοποίησε τους ίδιους και τις αρχές οι οποίες βρέθηκαν στο σπίτι του φοιτητή. Εκεί τον αντίκρισαν νεκρό δίχως ίχνη παραβίασης.

34χρονη τουρίστρια ξεψύχησε ξαφνικά στη Σάμο

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 34 ετών άφησε μια τουρίστρια, η οποία είχε έρθει για διακοπές στη Σάμο.

Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Πυθαγόρειο της Σάμου, όπου και παραθέριζε, γεγονός το οποίο και προκάλεσε αναστάτωση στο προσωπικό του ξενοδοχείου, που κάλεσε την Αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα samos24.gr, το ασθενοφόρο μετέφερε την 34χρονη τουρίστρια στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό της. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης κοπέλας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

15χρονη πέθανε ξαφνικά σε παραλία των Χανίων

Τι έγινε και πέθανε ξαφνικά 15χρονη σε παραλία των Χανίων;

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κρήτη όπου μία 15χρονη βρέθηκε νεκρή σε παραλία στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, πρόκειται για ένα 15χρονο κορίτσι το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Χώρας Χανίων.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν επί τόπου μαζί με γιατρό, έκαναν τα πάντα για να την κρατήσουν στη ζωή….

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου