Breaking

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Έρευνα-σοκ από το Ισραήλ: Τα εμβόλια κατά της Covid-19 μειώνουν την ανδρική γονιμότητα

 

«Τοξικότητα στο αναπαραγωγικό σύστημα»

Η ανδρική γονιμότητα πλήττεται από τα εμβόλια όπως αναφέρει ισραηλινή έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Andrology και αναδημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα «The Defender».

Η έρευνα φέρεται να διαπίστωσε ότι το εμβόλιο Pfizer COVID-19 μειώνει προσωρινά αλλά σημαντικά την ανδρική γονιμότητα, μειώνοντας την συγκέντρωση σπέρματος κατά 15,4% και τον συνολικό αριθμό κινητικότητας κατά 22,1%, σε σύγκριση με την αρχική τιμή πριν από το εμβόλιο.

Η Amy Kelly, διευθύντρια έργου για την ομάδα ανάλυσης εγγράφων της Pfizer της Daily Clout, εξετάζει αυτή την μελέτη και άλλες ανησυχίες σχετικά με την ανδρική γονιμότητα μετά την ένεση COVID:

«Τα έγγραφα της ίδιας της Pfizer κατέδειξαν ότι πίστευαν πως τα συστατικά του εμβολίου θα μπορούσαν να μεταφερθούν από άνθρωπο σε άνθρωπο μέσω δερματικής επαφής, εισπνοής και σεξουαλικής επαφής!

Επέβαλαν στους άνδρες που συμμετείχαν στις μελέτες της Pfizer να απέχουν απ’ το σεξ ή αν επρόκειτο να έχουν μια σεξουαλική επαφή, όφειλαν να χρησιμοποιήσουν ένα προφυλακτικό όπως επίσης και κάποιο άλλο μέσο ισχυρής προστασίας.

Η Pfizer επίσης δεν έλεγξε κάτι που ονομάζεται “τοξικότητα στο αναπαραγωγικό σύστημα” στους άνδρες!

Αυτό έχει να κάνει με τις παρενέργειες ή τις αρνητικές επιπτώσεις του εμβολίου στην αναπαραγωγή όπως επίσης και στους απογόνους των ανδρών που εμβολιάστηκαν.

Επιπλέον, η Pfizer γνώριζε μια παρενέργεια που ονομάζεται “αντισπερματικά αντισώματα” η οποία λαμβάνει χώρα. Κι αυτό σημαίνει ότι το σώμα αρχίζει να ”βλέπει” το σπέρμα σαν εισβολέα και επιτίθεται και σκοτώνει το σπέρμα οδηγώντας σε ανδρική υπογονιμότητα.
 


Δείτε την συγκλονιστική συνέχεια στο βίντεο που εξασφάλισε το ΕΛ! Σημειώνεται πως στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζητούν την μείωση του ανθρωπίνου πληθυσμού…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου