Breaking

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Squid Game: Δείτε μια ακυκλοφόρητη σκηνή πριν τη 2η σεζόν [BINTEO]

Squid-Game-Games-Ranked

Μια κομμένη σκηνή από το Squid Game αποκαλύπτει τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω απ’ το παιχνίδι επιβίωσης.

Το Netflix επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές του «Squid Game», καθώς έδωσε στη δημοσιότητα ακυκλοφόρητη σκηνή από την πρώτη σεζόν.

Ο σκηνοθέτης της σειράς Hwang Dong-hyuk εμφανίστηκε σε ένα βίντεο κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού TUDUM, το ετήσιο event κατά το οποίο το Netflix ενημερώνει για όλα τα μελλοντικά του σχέδια.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά όλους τους φανς του Netflix σε όλο τον κόσμο που αγαπούν το Squid Game. Σας παρακαλώ να περιμένετε με αγωνία τη δεύτερη σεζόν, η οποία θα είναι γεμάτη με ολοκαίνουργιες ιστορίες». έχω ετοιμάσει ένα μικρό δώρο για τους θαυμαστές που περιμένουν τη δεύτερη σεζόν του Squid Game. Ας ρίξουμε μια ματιά», είπε ο σκηνοθέτης της σειράς.

Στη σκηνή, λοιπόν, φαίνεται ένας άνδρας να κουβαλά ένα σακουλάκι γεμάτο νερό με δύο χρυσόψαρα, περπατώντας σε έναν διάδρομο. Μπαίνει σε ένα δωμάτιο και ρίχνει τα χρυσόψαρα σε μια γυάλα.

Την ώρα που τα παρατηρεί, φαίνεται ότι είναι ο μυστηριώδης Front Man του «Παιχνιδιού του Καλαμαριού». Παράλληλα, έξω από το κτίριο, φαίνεται μια άλλη φιγούρα να παρακολουθεί με προσοχή το παράθυρο, πιθανότατα του δωματίου που βρίσκεται ο Front Man.

Δείτε την ακυκλοφόρητη σκηνή από την 1η σεζόν του «Squid Game»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου