Breaking


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

To πρωτόκολλο αντιγήρανσης Venus Legacy εγκρίθηκε από τον FDA! – Α.Γαϊτάνης «Πρόκειται για επανάσταση» (βίντεο)

 

Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες και σε σύγκριση με άλλες μεθόδους η διαφορά στη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες είναι πιο άμεση

Eγκρίθηκε από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) η νέα επαναστατική θεραπεία για το σώμα και το πρόσωπο  Venus Legacy μετά από έρευνες ετών.

Η συγκεκριμένη θεραπεία αποκαθιστά μα «μαγικό» τρόπο την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του προσώπου και του σώματος καθώς αποκαθιστά τον εκφυλισμό, των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης οι οποίες αποτελούν τη βασική δομή υποστήριξης της επιδερμίδας, τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.

Εκφυλισμός που ξεκινά σταδιακά από την ηλικία των 30 ετών ( σε αρκετές περιπτώσεις όμως συμβαίνει και νωρίτερα) και εντείνεται προοδευτικά με την πάροδο των ετών.

Όπως αναφέρει ο πλαστικός χειρούργος Απόστολος Γαϊτάνης«η Venus Legacy μας δίνει τρεις τεχνολογίες αιχμής σε ένα μόνο μηχάνημα».

Χάρη σε αυτόν τον μοναδικό και πρωτοποριακό συνδυασμό επιτυγχάνεται ταυτόχρονα γλυπτική του σώματος, εξάλειψη της κυτταρίτιδας, αποκατάσταση της χαλάρωσης του δέρματος αλλά και λιποδιάλυση.

Θεωρείται σήμερα το πλέον εξελιγμένο μηχάνημα στο είδος του, λόγω του ότι εφαρμόζει ταυτόχρονα την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων πολλαπλής πολικότητας συγχρόνως με τα παλμικά μαγνητικά πεδία και την παλμική αναρρόφηση.

Ο πλαστικός χειρούργος Απόστολος Γαϊτάνης που εφαρμόζει την νέα επαναστατική θεραπεία μας μίλησε λύνοντας όλες τις απορίες.

– Πώς δρα η τεχνολογία Venus Legacy

Το Venus Legacy παρέχει οκταπολική ραδιοσυχνότητα, μαγνητικό παλμό και παλμική αναρρόφηση στο δέρμα στον ίδιο χρόνο.

Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί ένα πυκνό και ομοιόμορφο πλέγμα θερμότητας στα κατώτερα στρώματα του δέρματος, μέσω ενός χαλαρωτικού θερμικού μασάζ που δέχεται ο ασθενής.

Αυτή η θερμική διέγερση των ιστών προκαλεί πολλαπλά οφέλη.

– Ποια είναι η διαδικασία της επαναστατικής θεραπείας Venus Legacy;

Η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά επιλέγουμε στο μόνιτορ του μηχανήματος την ένταση της ενέργειας και το πρωτόκολλο το οποίο θα ακολουθήσουμε για τον συγκεκριμένο ασθενή, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του σώματός του.

Έπειτα εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα από ειδικό τζελ όπου καλύπτει όλη την υπό θεραπεία περιοχή.

Στη συνέχεια προχωρούμε στη θεραπεία εφάπτοντας την ειδική κεφαλή στο δέρμα σε συγκεκριμένες κινήσεις μάλαξης.

Στόχος της θεραπείας είναι να αναπτυχθεί μία συγκεκριμένη υψηλή θερμοκρασία την οποία θα διατηρήσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

– Είναι επώδυνη η θεραπεία; Πόση ώρα διαρκεί η εφαρμογή της;

Η θεραπεία Venus Legacy είναι μη επεμβατική και ανώδυνη και η αίσθηση είναι σαν να κάνεις μασάζ με ζεστές πέτρες. Η εφαρμογή διαρκεί 45 έως 90 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή.

– Πώς είναι το δέρμα μου μετά τη θεραπεία;

Μετά την θεραπεία μπορεί να υπάρχει μία ελαφρά ερυθρότητα στην περιοχή. Τίποτα άλλο, Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφει κανείς αμέσως σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες, χωρίς κανέναν περιορισμό.

– Πόσες εφαρμογές χρειάζονται;

Ο αριθμός επαναλήψεων εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος και τον βαθμό απώλειας κολλαγόνου, αλλά και του επιπέδου του λίπους. Συνήθως απαιτούνται από 6 έως 8 θεραπείες σε απόσταση μίας εβδομάδας μεταξύ τους.

– Πότε θα δω αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη φορά αλλά μετά την τρίτη επανάληψη γίνονται πιο σταθερά και πιο εντυπωσιακά. Ανάλογα με τον οργανισμό, τον τύπο του δέρματος και το επίπεδο απώλειας του κολλαγόνου, μπορούμε να κερδίσουμε 5-10 χρόνια σε εμφάνιση, αλλά και «εξυγίανση» του οργανισμού.

Διότι η βελτίωση αφορά τόσο στη σύσφιξη όσο και στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας συνολικά με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία του ατόμου.

Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους η διαφορά στη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες είναι πιο άμεση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου