Breaking

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Ώρες αγωνίας για την 14χρονη Μαρκέλλα

 Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022

Ώρες αγωνίας για την 14χρονη Μαρκέλλα

Για δεύτερο 24ωρο αγνοείται η 14χρονη Μαρκέλλα από τη Νίκαια, όπου φέρεται να απήχθη από ενήλικο άνδρα.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», την Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ, το κορίτσι φαίνεται πώς έπεσε θύμα αρπαγής από τον άνδρα που μπήκε στο σπίτι της ανήλικης, την άρπαξε με τη βία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Την επόμενη μέρα οι γονείς της ειδοποίησαν την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο μάλιστα δημοσιοποίησε φωτογραφία του κοριτσιού.

Όπως δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού, πριν μερικές μέρες το ίδιο άτομο είχε επαναλάβει την πράξη αυτή εναντίον του 14χρονου κοριτσιού ενώ εξέφρασε το φόβο της για την σωματική ακεραιότητα της κόρης της. 

Η μητέρα σύμφωνα με τα λεγόμενά της, του έκανε μήνυση αλλά αυτός δεν δίστασε να της αρπάξει εκ νέου την κόρη, με αποτέλεσμα τώρα να έχει εξαφανιστεί μαζί με το παιδί της. Η ίδια, παρακαλεί να βρεθεί γρήγορα το παιδί της γιατί η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, που μίλησε στην ΕΡΤ, δεν υπήρξε άμεση ενημέρωση για την υπόθεση της 14χρονης από τη Νίκαια καθώς όπως είπε ειδοποιήθηκαν στις 8 Οκτωβρίου ενώ το παιδί απήχθη στις 7 Οκτωβρίου. Όπως τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος η περίπτωση είναι σοβαρή καθώς έχει ξαναγίνει αρπαγή του παιδιού από τον ίδιο ενήλικα που είναι παντρεμένος με παιδιά.

 

Σημειώνεται πως η Μαρκέλλα Τ., έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Δεύτερη εξαφάνιση κοριτσιού στα Ιωάννινα

«Missing Alert» εξέδωσε το «Χαμόγελο του παιδιού» για την εξαφάνιση 14χρονης από κρατική δομή παιδικής προστασίας στη Δυτική Μακεδονία. Η ειδοποίηση εκδόθηκε επίσης το βράδυ της Παρασκευής. Η 14χρονη, η οποία φιλοξενούταν σε κρατική δομή για ανήλικα παιδιά, εξαφανίστηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. 

«Πρόκειται για μία ακόμη περίπτωση ταλαιπωρημένου παιδιού, που οι συχνές μετακινήσεις του σε χώρους κρατικής παιδικής προστασίας δεν επιτρέπουν να κατανοηθούν και να φροντιστούν οι πραγματικές του ανάγκες, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αυτή τη συμπεριφορά. Το Χαμόγελο του Παιδιού τονίζει την ανάγκη για σταθερότητα και φροντίδα των παιδιών, ως βασικές προϋποθέσεις, όχι μόνο για την προστασία τους αλλά και για την επούλωση των τραυματικών τους εμπειριών. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στην ενδυνάμωση των παιδιών και την αποϊδρυματοποίησή τους», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του παιδιού». 

 Η Νίκη- Στέλλα Θ. έχει ύψος 1,55 μ., βάρος 55 κιλά, έχει μαλλιά μισά καστανά και μισά ροζ και καστανά μάτια. Φορούσε λευκό δερμάτινο παντελόνι, μπλούζα μαύρη με το σήμα της “NIKE”, λευκό κοντό μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου