Breaking

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Μια “βόμβα” σε 4 σελίδες! Η “άγνωστη” επιστολή της π. δικαστή του εφετείου Ιωαννίνων Μαρίας Μαργαρίτη στον π. πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή που θάφτηκε από τα ΜΜΕ για τα αίσχη στην δικαιοσύνη με ονόματα και διευθύνσεις.

Share

edolio5 team

Πριν από λίγες μέρες ακούσαμε και είδαμε την π. δικαστή του εφετείου Ιωαννίνων Μαρία Μαργαρίτη στο τηλεοπτικό σταθμό Alert και θυμηθήκαμε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που είχε κάνει το 2005 για τον χώρο της δικαιοσύνης, που την ανάγκασαν να τεθεί εκτός.Σήμερα διαβάσαμε στο ιστολόγιο Αττικά Νέα, που υπογράφει η Καλλιόπη Σουφλή, την επιστολή που είχε στείλει η π. δικαστικός στον τότε πρωθυπουργό Κωσταντίνο Καραμανλή.

Το περιεχόμενο της επιστολής είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ποτέ κανένας δεν ενημέρωσε εάν έγινε δικαστικός έλεγχος επί αυτού, εάν αποδόθηκαν ευθύνες και σε ποιους ή όσα ισχυρίζεται η π. δικαστής ήταν ψέματα. Ας θυμηθούμε την επιστολή, όπως δημοσιεύτηκε στα Αττικά Νέα, και ίσως τώρα κάποιοι να απαντήσουν στα παραπάνω ερωτήματα. Διαβάστε την επιστολή.


edolio5.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου