Breaking

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που ζούσε η ανήλικη από τον 53χρονο

Ξετυλίγεται το κουβάρι της σοβαρής υπόθεσης παιδεραστίας που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Θύμα ένα 12χρονο κοριτσάκι, παιδί πολυμελούς οικογένειας, που ο 53χρονος βίαζε και εξέδιδε, αναρτώντας πορνογραφικό υλικό με φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού, στο διαδίκτυο.

Το φως της δημοσιότητας βλεπουν στοιχεία που πραγματικά σοκάρουν. Τα χυδαία μηνύματα στο κινητό του παιδιού μέσα από τα οποία «έδεσαν» οι Αρχές την υπόθεση προκαλούν αναγούλα, το ίδιο ακριβώς αίσθημα που δημιουργεί και η πληροφορία ότι πάνω από 200 άρρωστοι επικοινώνησαν με τον μαστρωπό 53χρονο προκειμένου να μάθουν πληροφορίες και να κλείσουν ραντεβού με το 12χρονο.

Πως έφτασαν στον 53χρονο

Το έγκλημα διαρκείας αποκαλύφθηκε στις αρχές Αυγούστου, όταν η 12χρονη εξομολογήθηκε στη μητέρα της τα όσα συνέβαιναν. Εκείνη προχώρησε αμέσως σε καταγγελία και ξεκίνησαν οι έρευνες.

«Το παιδί βρισκόταν διακοπές σε συγγενικό σπίτι. Από τους συγγενείς διαπιστώθηκε ότι στο κινητό του υπήρχαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο κύριο ο οποίος είναι κατηγορούμενος και αμέσως ενημέρωσαν την μητέρα και το έφεραν τ παιδί στην Αθήνα και η μητέρα με το παιδί με τις βαλίτσες μάλιστα στο χέρι από εκεί που ήταν πήγε στο Ανηλίκων και έκανε την καταγγελία», δήλωσε η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισαν να παρακολουθούν στενά τον 53χρονο.

Στη συνέχεια, εντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης, είδαν τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με το παιδί.

Βγήκε ένταλμα σύλληψης και του φόρεσαν χειροπέδες. Μαζί με τον 53χρονο συνελήφθη και ένας 42χρονος φίλος του που τον πλήρωνε για να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί. Και οι δύο κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις.

Πως ήρθαν σε επαφή

Λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που έζησε για τέσσερις περίπου μήνες στα χέρια του 53χρονου ημεδαπού στα Σεπόλια έρχονται στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σοκ.

Το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε στην ανάγκη να συνυσφέρει οικονομικά στην οικογένειά της, καθώς αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα και έτσι βρέθηκε στο περιβάλλον του 53χρονου. Όμως δεν πίστευε τη συνέχεια που θα έχει η επαφή της με τον ιδιοκτήτη του παντοπωλείου της γειτονιάς της.

Ο ίδιος, όπως είπαν στην κάμερα του MEGA κάτοικοι της περιοχής, μετά τις φρικτές αποκαλύψεις για τη δράση του ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με την ανήλικη.

«Το είχε στα πόδια του το παιδί και το άγγιζε», αναφέρουν.

Τον πρώτο καιρό, σύμφωνα με την κατάθεση του παιδιού στους αστυνομικούς, όταν ήταν μόνοι τους στο μαγαζί θώπευε την 12χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της. Από τον Ιούνιο ξεκίνησε ο πραγματικός της εφιάλτης.

Όπως λέει η ανήλικη, την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αδράς αμοιβής.

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

Δέκα άτομα στο μικροσκόπιο

«Ο κύριος είχε ένα παιδάκι άρα εδώ μιλάμε για μεμονωμένο περιστατικό και μόνο, το οποίο αυτό περιστατικό, το είχε αναρτήσει σε δεκάδες προφιλ, πωλούσε εικόνες κι έλεγε στη συνέχεια ότι όποιος θέλει να συνευρεθεί μαζί του, μπορεί, έναντι αμοιβής την οποία συμφωνούσε στην πορεία», δήλωσε μιλώντας στο MEGA ο Μανώλης Σφακιανάκης, ιδρυτής και πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi).

O 53χρονος κατηγορούμενος για το φρικτό έγκλημα με θύμα μία παιδική ψυχή βιντεοσκοπούσε την ανήλικη και την ανέβαζε σε ψεύτικα προφιλ που είχε δημιουργήσει στα social media. Από εκεί ψάρευε τους πελάτες που έναντι αμοιβής –που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 50 ευρώ- κακοποιούσαν σεξουαλικά και συστηματικά την 12χρονη.

Ήδη, ο ένας εκ των… πελατών, ένας 42χρονος, παντρεμένος, τον οποίο και φέρεται να αναγνώρισε η ανήλικη, έχει συλληφθεί βάση εντάλματος.

Πορνογραφία ανηλίκων και μαστροπεία

Η ανήλικη, σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι οι συνευρέσεις με τους άνδρες γίνονταν μέσα σε δωμάτια σπιτιών, ξενοδοχείων αλλά και στα αυτοκίνητα τους.

«Όποιος συνευρέθηκε με το κορίτσι είναι θέμα ημέρων να βρεθεί και να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του. Είναι όλα καταγεγραμμένα, ό, τι και να σβήσουν τώρα, ό, τι και να κάνουν, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, είναι καταγεγραμμένα και σε λίγες ημέρες πιστεύω θα κελαηδήσουν τα ηλεκτρονικά ίχνη», συμπλήρωσε ο κ. Σφακιανάκης.

Μέσω των ηλεκτρονικών ιχνών του 53χρονου, οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να οδηγηθούν και στην ταυτοποίηση των υπόλοιπων 10 προσώπων που φέρεται να έχουν έρθει σε επαφή με την ανήλικη.

Παραμένει αμίλητος

Την ώρα που έρχονται στη δημοσιότητα όλο και περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του 53χρονου, ο ίδιος δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς.

Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών, όπου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη δράση του.

Μέχρι στιγμής, φέρεται να έχει υποστηρίξει πως η 12χρονη γύριζε μόνη της τα σεξουαλικού περιεχομένου βίντεο και του τα έστελνε, επειδή ήθελε να τον προσεγγίσει.

www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου