Breaking

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 68χρονος για τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του

 

Ο 68χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα μετά την απολογία του

Την προφυλάκιση του 68χρονου Ινδού, που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη εγγονή του, από την ηλικία των τεσσάρων ετών, αποφάσισαν ανακρίτρια και εισαγγελέας Ρεθύμνου, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 68χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα μετά την απολογία του και αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο 68χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος ανήλικου ατόμου, ενώ μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης θα παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης, όπου αναμένεται να μεταφερθεί.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, το κορίτσι πήγε στην παιδική χαρά και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της με ξυράφι.

Έντρομοι οι γονείς που ήταν εκείνη την ώρα στον χώρο με τα παιδιά τους, ενημέρωσαν τις αρχές, με αποτέλεσμα το κορίτσι, όντας σε ασφαλές περιβάλλον, να ανοίξει την καρδιά του σε νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.


Ο 68χρονος φέρεται να βίαζε την εγγονή του από την ηλικία των 4 ως την ηλικία των 11 ετών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου