Breaking

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΑ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΕΒΡΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Φωτιά στα ελληνοτουρκικά επιχειρεί να βάλει για ακόμη μια φορά η Τουρκία μέσω ενός νέου μεταναστευτικού κύματος που στέλνει στον Έβρο προκειμένου να πιέσει την Ελλάδα.

Μάλιστα, οι Τούρκοι δίνουν οδηγίες ακόμη και από ποιο σημείο στον ποταμό Έβρο θα βρίσκονται οι βάρκες μέχρι και ποιον δρόμο θα ακολουθήσουν για να βρεθούν στο ελληνικό έδαφος χωρίς προβλήματα.

Ο ύποπτος ρόλος της οργάνωσης Καραβάνι του Φωτός και οι οδηγίες μέσω μηνυμάτων σε κλειστές ομάδες μέσω του διαδικτύου έχουν κάνει την Ελλάδα να βρίσκεται στις επάλξεις.

Πρόκειται για αγνώστου ταυτότητα ανθρώπους, οι οποίοι εμπνεύστηκαν με τις ευλογίες της Τουρκίας, τη δημιουργία ενός νέου μεταναστευτικού κύματος προς τη χώρα μας υπό τον τίτλο… Καραβάνι του Φωτός.

Οι ομάδες αυτές έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα και έχουν καταφέρει να προσελκύσουν δεκάδες χιλιάδες Σύρων προσφύγων που ζούνε στην Τουρκία.

Μάλιστα, τα ΜΜΕ της Τουρκίας και ειδικότερα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα της Milliyet διαφημίζει με πρωτοσέλιδο της στην δράση αυτής της ομάδας.

Το Καραβάνι του Φωτός με ανάρτηση του στο Tik Tok είχε δημοσιεύσει 10 διαφορετικούς συνδέσμους, με τους 8 από αυτούς να παραπέμπουν σε ισάριθμες τουρκικές πόλεις και επαρχίες.

Αυτές ήταν η Κωνσταντινούπολη, η Άγκυρα, η Σμύρνη, η Προύσα, η Αττάλεια, η Μερσίνη, η Σανλιούρφα και την επαρχία Χατάι.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο τι έρχεται:

Το Καραβάνι του Φωτός. βρίσκεται πλέον στα ελληνοτουρκικά σύνορα των Κήπων Εβρου

Ανταπόκριση από τον Έβρο, Κώστας Θεοχαρίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου