Breaking

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Μαύρη μέρα: Νεκρός ο Γιάννης Μπουνάκης, ένιωσε αδιαθεσία & πέθανε λίγο καιρό μετά το ξαφνικό θάνατο της μάνας του

 

Share

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο, όπου μετά τη μητέρα «έφυγε» και ο γιος – αρχικελευστής του Λιμενικού Σώματος Γιάννης Μπουνάκης.

Δε χωρά ανθρώπινος νους την τραγικότητα που βιώνει για άλλη μια φορά η οικογένεια Μπουνάκη, που για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ντύνεται στα μαύρα. Περίπου 1,5 χρόνο μετά τον ξαφνικό χαμό της φιλολόγου και συγγραφέως Ευαγγελίας Πετρουγάκη Μπουνάκη, έμελε να φύγει από τη ζωή με τραγικό τρόπο ο γιος της, Γιάννης Μπουνάκης.

Ο 43χρονος αρχικελευστής του Λιμενικού βρισκόταν στο Βίμποργκ της Δανίας, κάνοντας προπόνηση σε ένα κέντρο πολεμικών τεχνών, συνεχίζοντας την ενασχόληση που είχε ξεκινήσει στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία κι έσπευσε στην τουαλέτα όπου κατέρρευσε, με λίγα λεπτά αργότερα να τον εντοπίζει αναίσθητο ο προπονητής του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την ερχόμενη Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Κνωσού στο Ηράκλειο. Η σορός του άτυχου άνδρα θα βρίσκεται στο ναό από τις 11.00 το πρωί.

newslarisa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου