Breaking

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Προς τους ανύπαρκτους εισαγγελείς.

Share
Θυμάστε τα της ΕΛΣΤΑΤ και πως μαγείρεψαν το χρέος (ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ ασύστολα) για να εκτελεστούν τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων και να μας βάλουν στα μνημόνια των αφεντικών των ΑλεξοΚουληδων? Όλοι το θυμάστε. Και τώρα ακόμα μια φορά η ίδια διεφθαρμένη υπηρεσία, εκτελώντας πάλι ως φαίνεται εγκληματικες εντολές, κάνει κάτι παρόμοιο. 👇👇👇👇
Η διεφθαρμένη λοιπόν ΕΛΣΤΑΤ έχει εξαφανίσει από το τελευταίο δημοσιευμένο δελτίο θνησιμότητας (ως την 35 εβδομάδα του 2022) μερικές χιλιάδες θανάτους (περίπου 2000 βλέπετε κάτωθι και εφόσον όλοι γνωρίζετε τις σελίδες των υπηρεσιών για να ελέγξετε τις πληροφορίες, δεν σας βάζω κανένα λινκ, ξανά).
Η απάτη είναι οφθαλμοφανέστατη και φαίνεται ξεκάθαρα κάνοντας απλά μια σύγκριση του αριθμού των θανάτων που δήλωσε η ΕΛΣΤΑΤ για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με τον αριθμό των καταχωρημένων Ληξιαρχικων πράξεων θανάτου που δημοσιευει το ΥΠ. ΕΣ. κάθε 1η του κάθε μήνα (για παραπλήσια συγκεκριμένη περίοδο.)
((Και όπως πάντα ως ένας Μάντης Κάλχας, είχα προβλέψει πως το μαγείρεμα με τους αριθμούς των θανάτων θα συνεχιστεί από τη εγκληματική και Φασιστική οργάνωση που κυβερνά το ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ και που εξαπατά και βλάπτει την ελληνική κοινωνία, κατά συρροή και με σχέδιο και φυσικά συνεχίζετε η εγκληματική εξαπάτηση και μάλιστα εις διπλάσιο μέγεθος και στη προκειμένη επειδή είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τις ηλικίες των θανάτων που ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ οπως φαίνεται η ΕΛΣΤΑΤ, ένα πουλάκι σφυρίζει πως μάλλον οι περισσότεροι θάνατοι που εξαφανίστηκαν από το δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ, ίσως αφορούν τις μικρές ηλικίες όπου η ξαφνικιτιδα της κλιματικής αλλαγής” θερίζει)).
Αναλυτικά……
👉Θάνατοι από το δελτίο των ληξιαρχικων πράξεων θανάτου από ΥΠΕΣ, ως και 31 Αυγούστου.
☠️99.543….από 1.1.2022 ως και 31.08.2022
Σύνολο ημερών περιόδου = 243 ημέρες ☠️
👉Θάνατοι από το τελευταίο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ ως και 35η βδομάδα.
☠️98.317… από 3.1.2022 ως και 4.09.2022
Σύνολο ημερών περιόδου = 245 ημέρες☠️
Διαφορά 99543 – 98317 = 1226 !!!!!
Οι καταχωρημένες Ληξιαρχικες πράξεις θανάτου το 8μηνο για περίοδο 243 ημερών είναι 99.543 και όμως τα γνωστά λαμόγια της ΕΛΣΤΑΤ, (εκτελώντας ως συνήθως, εντολές άνωθεν εκ της Μαφιόζικης ΚουλοΧουντας), δημοσίευσαν ένα “δελτίο τύπου” όπου για το ίδιο 8μηνο αλλά μεγαλύτερη χρονική περίοδο (245 ημερών, ήτοι 2 παραπάνω ημερών) , έχουν δηλώσει μόνο 98.317 θανάτους.
Το επαναλαμβάνω, η ΕΛΣΤΑΤ δημοσίευσε ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ από τις καταχωρημένες ληξιαρχικες πράξεις θανατου για το 8μηνο του 2022. Και επειδή η ΕΛΣΤΑΤ αναφέρεται σε μεγαλύτερη χρονική περίοδο, 245 ημέρες σε σχέση με τις 243 ημέρες του ΥΠΕΣ (ληξιαρχικες πράξεις θανατου) αυτό σημαίνει ότι αναλογικά ενώ θα έπρεπε να είχαν ακόμα περισσότερους θανάτους από το ΥΠ. ΕΣ. είχαν πάνω από 2 χιλιάδες λιγότερους.
Κάνοντας λοιπόν και τη διόρθωση των 2 παραπάνω ημερών, παίρνοντας έναν μέσο όρο ημερήσιων θανάτων (99.543 / 243 = 409) και πολλαπλασιάζοντας επί 2 ημέρες (όπως ανέφερα, οι θάνατοι της ΕΛΣΤΑΤ αφορούν περίοδο 245 ημερών και όχι 243 που είναι η περίοδος του ΥΠΕΣ, ως άνωθεν) έχουμε 2×419=819. Αυτό τον αριθμό τον προσθέτουμε στη άνωθεν διαφορά των 1226 θανάτων και έχουμε τελικό σύνολο θανάτων που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, περίπου, 1226+819 = 2045 🌑🌑🌑🌑🌑🌑
Ναι σωστά διαβάσατε. Από το δελτίο τύπου της ΕΛΣΤΑΤ, για τη περίοδο 35 εβδομάδων, ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ περίπου 2045 θάνατοι, (όπως φαίνεται ξεκάθαρα, συγκριτικά και με βάση τις ληξιαρχικες πράξεις θανατου που δίνει κάθε μήνα το ΥΠΕΣ).
Στη προηγούμενη σύγκριση που είχα κάνει με τα στοιχεία θανάτων από ΥΠΕΣ και ΕΛΣΤΑΤ, είχα επισημάνει και ήταν οφθαλμοφανές και τότε, πως από τον αριθμό των θανάτων στις δημοσιεύσεις της ΕΛΣΤΑΤ ως τα τέλη Ιουλίου, ΈΛΕΙΠΑΝ πάνω από 1000 θάνατοι (σε σχέση με τις ληξιαρχικες πράξεις θανατου που δημοσιεύει το ΥΠΕΣ, πάντα).
Στη τωρινή σύγκριση η διαφορά (ήτοι ο αριθμός των θανάτων που εξαφανίστηκαν, γιατί για αριθμούς μιλάμε πάντα) ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ.
Ένα πουλάκι μου ψιθυρίζει πάλι, πως η πολλάκις διεφθαρμένη ΕΛΣΤΑΤ, εκτελώντας Κουλοεντολες, μαγειρεύει τα δελτία τύπου κατά το δοκούν και στην προκειμένη, ΑΠΟΚΡΎΠΤΕΙ θανάτους (πιθανολογώ σε μικρές ηλικίες) ώστε να εξαπατήσει ακόμα μια φορά την κοινή γνώμη και τους αφελείς πολίτες, (στατιστικά και σχετικά με την αυξημένη θνησιμότητα ΛΟΓΩ των πολλαπλών δόσεων των πειραματικών προϊόντων και όχι λόγω “κλιματικής αλλαγής”) ώστε να πουλήσει το ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ σλόγκαν πως τα κορωνομπολια είναι “ασφαλή” και δεν έχουμε αυξημένη θνησιμότητα εξαιτίας τους και δεν υφίσταται καν κάποια τυχαία ξαφνικιτιδα θανάτων. Εξάλλου όπως είπε το αρχιλαμογιο ψάλτης “Οφικιαλος” και παπαγαλίζουν όλα τα λαμόγια των απατεώνων εμβολιοπλασιε παγκοσμίως, τα κορωνομπολια “έσωσαν” 🤣💩🤣💩🤣💩 πάνω από 20.000.000 ζωές παγκοσμίως και πάνω από 40.000 ζωές στο ΦασιστοΚουλισταν (ειλικρινά, όποιος πιστεύει αυτό το ηλίθιο παραμύθι, μάλλον το κρανίο του περιέχει σκατουλες κατ’ ελάχιστο)
Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους για την ΑΠΑΤΗ και μπορεί να τα δει ο καθένας, αρκεί να μην έκανε κοπάνα στο μάθημα των μαθηματικών στο δημοτικό, αλλά από ότι φαίνεται οι εισαγγελείς μάλλον έκαναν ΟΛΟΙ κοπάνα. Με τέτοια εξοφθαλμη ΑΠΑΤΗ και όμως κανένας “προστάτης” της δικαιοσυνης και του δικαίου ΔΕΝ κουνάει το κώλο του αυτεπάγγελτα ή από απλή περιέργεια βρέ.
Ενας απλός έλεγχος συγκριτικής υφής από έναν “έντιμο και με ήθος εισαγγελέα” και τελειώνουν τα παραμύθια των Κουλοαπατεωνων, της Μαφιόζικης ΚουλοΧουντας. ((Ααααα ξέχασα, μάλλον το “είδος” αυτό έχει εξαφανιστεί από το Κουλισταν)).
Υ.Γ….. επαναλαμβάνω. Οι καταχωρημένες ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ για το πρώτο 8μηνο (ακριβώς 243 ημέρες) σύμφωνα με το προηγούμενο δημοσιευμένο δελτίο του Υπουργείου Εσωτερικών, ήταν 99.543.
Στο τελευταίο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ για το πρώτο 8μηνο (35 βδομάδες ή 245 ημέρες, ήτοι 2 μέρες λιγότερες) αναφέρονται όμως μόνο 98.317 θάνατοι
Με τη διόρθωση των 2 ημερών, είναι ξεκάθαρο πως από το τελευταίο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ έχουν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ πάνω από 2.000 θάνατοι
Υπόψη ότι η ΕΛΣΤΑΤ έχει άμεση πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ληξιαρχείο και στις καταχωρημένες ληξιαρχικες πράξεις θανατου (μπορεί τα δελτία της κατά το τρέχον έτος να είναι προσωρινά, όπως κάθε έτος, αλλά τέτοια διαφορά πάνω από 2.000 θανάτους δεν δικαιολογείται με τίποτα, παρά μόνο αν η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ / ΑΠΟΚΡΥΨΗ των θανάτων έχει γίνει σκόπιμα και με ΔΟΛΟ και που πιθανόν θα τους εμφανίσουν στο τέλος του χρόνου, όπου μπορεί να σκαρφιστουν πάλι κάποιο παραμύθι για κάποια “περίεργη” μετάλλαξη ή “κλιματική αλλαγή”)
Όπως ανέφερα. Βρε κανένας εισαγγελέας???? Που να τον τρώει η περιέργεια???? υπάρχει στο Κουλισταν???? 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου