Breaking

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Ράντονιτς: «Χρειάζεται υπομονή...»

Ράντονιτς: «Χρειάζεται υπομονή...»Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, υπογράμμισε την καλή αμυντική προσπάθεια του Παναθηναϊκού, αλλά δεν μπόρεσε να... παραβλέψει τις χαμένες βολές, τις κακές αποφάσεις στην επίθεση στο τέλος της αναμέτρησης και την απώλεια των ριμπάουντ, που τελικά στοίχισαν στους «πράσινους», στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων τους στη Euroleague, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε καλή άμυνα», είπε αρχικά ο Μαυροβούνιος στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Η Ρεάλ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, με ταλέντο στην επίθεση. Χάσαμε 10 βολές και πήραμε κάποιες κακές αποφάσεις στο τέλος, αλλά όπως είπα και στους παίκτες ξεκινήσαμε έναν μαραθώνιο και πλέον κοιτάμε το ματς με τον Άρη. Κάποιοι παίκτες δεν είναι σε φόρμα και το καταλαβαίνω και μας έλλειψε ο Ουόλτερς. Χρειάζεται υπομονή και να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και να βελτιωνόμαστε».

Για τα χαμένα ριμπάουντ: «Μπορούμε να συζητήσουμε για πολλά πράγματα. Κόντρα στη Ρεάλ πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα καλά για να κερδίσεις. Δεχθήκαμε 71 πόντους. Σίγουρα έχουμε προβλήματα που πρέπει να βελτιώσουμε για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου