Breaking

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Μάλλον δεν είναι αυτές που νομίζεις: Αυτές είναι οι καλύτερες ώρες για σεξ

 

Τι λένε οι έρευνες

Ο μέσος όρος που δαπανεί ένα ζευγάρι για ερωτικά παιχνίδια, σύμφωνα με μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο Rutger στις ΗΠΑ, γίνεται διπλάσια το πρωί. Με αυτή τη μελέτη συμφωνεί και το Πανεπιστήμιο της Μόντενα στην Ιταλία, άρα αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το πρωινό σεξ είναι πιο απολαυστικό.

Η ιστοσελίδα Lovehoney έκανε έρευνα σε ζευγάρια και ανέδειξε την καλύτερη ώρα για σεξ στις 19.37 το απόγευμα. Αναφέρει μάλιστα ότι η ερωτική διάθεση ξεκινά λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 16.30, κι αυτό συμβαίνει για τον λόγο ότι δεν είναι πολλοί εκείνοι που είναι αυθόρμητοι όσον αφορά σε όσα έχουν να κάνουν με το σεξ.

Οι γυναίκες λένε πως η τέλεια ώρα γι’ αυτές είναι η 23.21. Το 25% των γυναικών δηλαδή προτιμά γενικά τις νυχτερινές ώρες, δηλαδή μεταξύ 11 και 2 το βράδυ. Οι άνδρες από την άλλη προτιμούν το πρωί και τις 7.54. Το 28% των ανδρών προτιμά τις ώρες μεταξύ 6 και 9 το πρωί, ωστόσο μόλις το 11% των γυναικών συμφωνεί.

Οι παράγοντες είναι τρεις οι οποίοι ορίζουν την καλύτερη ώρα για σεξ.

Να νιώθουμε έλξη για το/την σύντροφο μας. Αν το κάνουμε αγγαρεία ή καθήκον, τότε δεν θα είναι ιδανικό. Το ίδιο κι αν κοιτάμε συνέχεια το ρολόι.

Το μυαλό μας πρέπει να είναι εκεί. Είναι σχεδόν αδύνατο να πετύχεις καλό σεξ αν το μυαλό σου είναι στη δουλειά ή στο ποδόσφαιρο.

Οι εξωγενείς συνθήκες. Για παράδειγμα, να μην έχει πολλή ζέστη ή πολύ κρύο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου