Breaking

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Το καινόν κόλπον εξαπάτησης από τις Τράπεζες επί τέλους γίνεται πραγματικότητα…. [«καλά» ρε εξαπατείσαι κάθε φορά από την ίδια Φάτσα και αυτοθεωρείσαι φωτεισμένος;]….

Share

Το καινόν κόλπον εξαπάτησης από τις Τράπεζες επί τέλους γίνεται πραγματικότητα…. [«καλά» ρε εξαπατείσαι κάθε φορά από την ίδια Φάτσα και αυτοθεωρείσαι φωτεισμένος;]….

«καλά» ρε εξαπατείσαι κάθε φορά από τους ίδιους και αυτοθεωρείσαι φωτεισμένος; Αυτόν είναι η νοοψυχασθένεια με το όνομα Μεγαλομπουμπουνισμός!….

Οι Τράπεζες [που πρέπει να τις «εμπιστεύεσαι» πάντοτε διότι πάντοτε σωβρακομιλούν] καταγράφουν εις την Μεγάλη Βρεττανία μεγάλες εξαπατήσεις πελατών τους εις τις ταμειακές μηχανής «εξόρυξης» συναλλάγματος. Τόσον πολύ εγνοιάζοντε για εσάς, μετά θα ζητήσουν Νόμον διότι εσείς [εννοώ τους βαλτούς στο κόλπον] θα κινήσετε αγωγή και θα ειπούν οι καμένες, δεν αντέχουμε, θέλουμε Νόμον ασφαλείας, ήδη τους έχουν έτοιμους βήμα τω βήματι…. Δεν κατάλαβες;….

Παρακολούθησα διάφορα βίντεο με εξαπατημένους ανυποψίαστους και «ανυποψίαστους» υποκριτές όπως αυτούς με τον κορωνοϊόν που στα διαλείμματα κάπνιζαν χασίς μέσα στα φέρετρα θυμάτων [χαχαχα, θυμάσαι; Ή πέρασε από προπερύσι καιρός; Χαχαχα]…. Να παίζουν ρόλους ανυποψίαστων, παρακολουθητών και υποκλοπέων δεδομένων και κωδικών της κάρτας [πιστωτικής, διά να σου πάρουν τις πιστώσεις χαϊβάνι, με μικροψήγμα, δεν κατάλαβες]….

Πανικός λένε τα μέσα μαζικής καθοδήγησης ψυχολογίας εις την Βρεττανία την μεγάλη [όπως βαβυλώνα η μεγάλη]… Και επειδή είπαν τα μέσα πανικός ήδη πανικοβλήθησαν πρώτοι οι αρχιμπουμπούναροι, όχι πως δεν γίνεται, αλλά επειδή είναι φτειαχτό και επιτρεπτόν να γίνεται και διαφημίζεται ότι γίνεται περισσότερον από όσον γίνεται….

Δεν θα υπάρχει «λύση» θα το ψάξουν απ’ εκεί θα το ψάξουν απ[‘εδώ] και εν τέλει σταδιακά μετά από πιθανά άλλα «μέτρα» «ενδιαφέροντος» διά να μην φανή χονδρό ειδές το κόλπον, θα βρεθή η λύση! Να βάλεις υποδόρια την πιστωτική κάρτα και να γίνεις διά παντός πίστωση τους, χάραγμα «μεγάλε» χάραγμα! Σου το είπε η προφυτεία θυμάσαι; Κάτι Άγιοι Παΐσιοι, κάτι Άγιοι Ιωσίφηδες Βατοπαιδινοί, θυμάσαι;

Αφήνουν κενά να σε κλέβουν μεγάλε, διά να μπορούν να σε δέσουν μεγάλε!…

Το λένε και άλλως πώς, αλλά έχεις μείνει πίσω… Οι απατεώνες, σου βάζουν χρήματα ή σου βγάζουν χρήματα από λογαριασμούς που φαίνοντε 2 ημέρες και μετά εξαφανίζοντε, με αλγόριθμους μεγάλε, λένε. Βρέ χαϊβάνι ευθέως το κάνουν εικονικά και σου λένε ότι είναι μόνον για 2 ημέρες ικανότητα, άμα θέλουν το κάνουν διά παντός, φεύγα ή βάλε χρήμα, όλα εικονικά μεγάλε, δεν το πήρες χαπάρι, και στο ξεφουρνίζουν ότι είναι επιστήμη ασύλληπτη αλγόριθμων και άλλων μαλακιών… Πάντοτε σου βάζουν γαρνιτούρα πάνω από τα σκατά για να βλέπει κρέας λακταριστόν η φαντασία σου…. Μεγάλε!…

Βεβαίως η Τράπεζα ως υπεύθυνη που είναι [έναντι του εγκλήματος της ως οργάνωση] θα σε «προστατεύσει» περισσά!…

Πριν δημιουργηθεί η Τράπεζα δημιουργήθηκε ο δικηγόρος που δημιούργησε τον νόμον που θα σε δικάσει «νόμιμα» στην «αποτυχία» σου να την «πληρώσεις»….

Σε προσλαμβάνω να τρέξεις στο ράλλυ 10000 χιλιόμετρα με το καλύτερον αυτοκίνητον, σου δίνω τα πάντα, αλλά σε εξεγελάω στα καύσιμα και στα ανταλλακτικά, δεν είναι αρκετά, και σου λέγω, το αυτοκίνητον είναι ακριβόν εάν δεν τερματίσεις εγκαίρως ή ποτέ έχεις ρήτρα διπλάσια από την αξία του αυτοκινήτου και βάλε με τόκους, επειδή το «αυτοκίνητον» της καταστροφής σου είναι ακριβόν, αυτόματον αυτοκαταστροφής έμμεσα !… Μεγάλε !

Είναι κανονισμένον να μην προλαβαίνουν τα καύσιμα και η ταχύτητα τους την απόσταση, για να πληρώσεις και τα δήθεν από την ίδια δανεισμένα, και την περιουσία και εσένα τον ίδιον, με τέτοια «εντιμότητα» πηγαίνεις μακρυά, από το μέλλον της επιτυχίας!… Μεγάλε !….

Τον νουν σου εις τις μηχανές ανάληψης μετρητών χαχαχα!… Γι’ αυτό καταργούν τους ταμείες μεγάλε και είσαι εκτεθειμένος στους δρόμους να αναλήπτεις χρήμα, για να σε «προστατεύσουν» με ζώου ενσώματον σήμαν ! : Τσιώρτζιηλ [μεγάλος της απάτης εγγλέζος]: πρέπει να προστατεύουμε τα μικρά μυστικά, τα μεγάλα τα προστατεύει η δυσπιστία του κόσμου.

άπειαστος κλέφτης νοικοκύρης, νομικά κανονισμένα για τις Τράπεζες και άλλους αρχικλέφταρους….

Δεν σου βάζω βίντεο μήπως και τους πιστεύσεις….

Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου