Breaking

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Θράσος από την κυβέρνηση: «Τα ξέραμε όλα εδώ και χρόνια (για Πάτση) – Του είχαμε πει να σταματήσει» – Είναι συνεργοί

 

Είχαν γνώση και τον κάλυπταν

Ομολογία συνέργειας στις κομπίνες του Α.Πάτση από την κυβέρνηση με μία ειλικρίνεια που αφοπλίζει καθώς ο κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννης Οικονόμου, απολογούμενος για τα πεπραγμένα του διαγραμμένου βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης πως του είχαν γίνει εισηγήσεις να σταματήσει την δραστηριότητα για την οποία ελέγχεται!

Άρα είχαν όλοι γνώση, άρα τον κάλυπταν, άρα ήταν συνεργοί. Η κυβέρνηση πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί ως συμμορία.

Άπαντες γνώριζαν στην κυβέρνηση την δραστηριότητά του από… πάντα και φυσικά και ο πρωθυπουργός καθώς, ο Οικονόμου είναι το «αυτί» του πρωθυπουργού και όχι μόνο τον ανεχόντουσαν όπως επιχειρείται να παρουσιαστεί αλλά τον κάλυπταν!


Αν δεν είχε ανακινηθεί το θέμα από το pronews.gr και μερικά άλλα αντιπολιτευόμενα μέσα ενημέρωσης θα συνέχιζαν ως έχει και δεν θα γινόταν ΤΙΠΟΤΑ!

Γιατί τελικά το πρόβλημα στη ΝΔ δεν είναι αν κάνουν τα στελέχη της παρανομίες αλλά να μην πιαστούν με την «γίδα στην πλάτη».

«Δεν μπορεί να είσαι βουλευτής και να παίρνεις δουλειές από το δημόσιο. Η συμπεριφορά αυτή δεν μπορούσε να γίνει ανεκτή» τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας για τη διαγραφή του βουλευτή Ανδρέα Πάτση από τη ΝΔ.

Εκτός από τον Ανδρέα Πάτση, όμως, ελέγχεται, όπως είπε ο Γιάννης Οικονόμου και ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ και του ζητήθηκαν εξηγήσεις. Ο τελευταίος, υπενθυμίζεται ότι υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας λίγο αφού έγινε γνωστή η διαγραφή του Ανδρέα Πάτση από την Κ.Ο. της ΝΔ.

Δεν είναι δυνατόν ένα πολιτικό πρόσωπο να ελέγχει κάθε απόφαση στη Διαύγεια, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που αναρωτήθηκε επίσης αν φταίει ο Μητσοτάκης που κάποιος δεν κατάλαβε ότι ένας βουλευτής δεν μπορεί να πάει να «χτυπάει» την πόρτα του δημοσίου;

Σε ερώτηση αν η υπόθεση Πάτση θα κοστίσει στη ΝΔ ενόψει εκλογών ο Γιάννης Οικονόμου είπε: «Όλα μετρούν πολιτικά και στο τέλος ο κόσμος αξιολογεί και τα καλά και τις αστοχίες».

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να δημιουργήσει νέο αφήγημα ότι η ΝΔ θέλει να πάρει τα σπίτια του κόσμου και πως δεν μπορεί να μιλάει για δράκα και λεηλασία. «Το κάνουν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ;».


Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία της κυβέρνησης; «Εντάξει μωρέ, μόνο ο Πάτσης το έκανε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου