Breaking

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

ΟΤΑΝ Ο “ΦΟΝΙΚΟΣ ΙΟΣ” ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ… “ΦΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ”

Share

ΟΤΑΝ Ο “ΦΟΝΙΚΟΣ ΙΟΣ” ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ… “ΦΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ”, ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… Η ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΑΠΟ “COVID-19” ΕΓΙΝΕ “ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ”, ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΥΟ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ!

Τον Δεκέμβριο του 2021 η 14χρονη Κυριακή Ζανιά μεταφέρθηκε με συμπτώματα ίωσης και θετικό rapid στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, συνοδευόμενη από την μητέρα της. Εκεί τοποθετήθηκε για πάνω από 4 ώρες μέσα σε ένα κοντέινερ του νοσοκομείου, ώσπου τελικά να την μεταφέρουν στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, για να εξεταστεί επιτέλους! Λίγο αργότερα ανακοίνωσαν στη μητέρα ότι το παιδί πέθανε και σαν αιτία θανάτου γράφτηκε “Covid-19″…
________________________________________________
Η ΕΔΕ (Ενορκη Διοικητική Εξέταση)
Ευθύνες σε γιατρούς αποδίδει το πόρισμα της ΕΔΕ για τον θάνατο της 14χρονης Κυριακής; (Κέλλυς) Ζανιά. Η Ενορκη Διοικητική Εξέταση για τον θάνατο της 14χρονης διενεργήθηκε από την Καθηγήτρια Παιδιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Ιωάννα Γριβέα. Στην ανακοίνωση του δικηγόρου Πάρη Παπαδάκη αναφέρεται:
«Όσον αφορά τον θάνατο του μόλις 14 χρονών κοριτσιού από την Λαμία με αιτία θανάτου covid – 19, πρέπει να μάθει όλο το πανελλήνιο ότι μετά και την έκδοση της ΕΔΕ η αιτία θανάτου άλλαξε και έγινε ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ 2 ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!
Μετά την κατάθεση της μήνυσης από την οικογένεια του κοριτσιού θα προκύψει υπαιτιότητα και σε άλλους ιατρούς… Το δικηγορικό μας γραφείο μας απο κοινού με την εξαίρετη συνάδελφο Λαμίας κ. Sofia Stavraki με τα στοιχεία που είχαμε στην κατοχή μας φωνάζαμε απο την αρχή ότι επρόκειτο για ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ και αν οι γιατροί ασκούσαν τα καθήκοντα τους όπως έπρεπε το παιδί θα ήταν ανάμεσα μας.. Το μαχαίρι στο κόκκαλο για να αποδοθούν ευθύνες έτσι ώστε κανένα παιδί να μην φεύγει έτσι άδικα..”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου