Breaking

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ… ΚΥΜΑΤΑΚΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΠΟΥ “ΔΕΙΧΝΕΙ” ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ – ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ

ΑΣΨΑΣΨΣΨΣΣ

Η έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας, μια υποδομή καίριας σημασίας και σύμβολο της προσάρτησης της χερσονήσου της Ουκρανίας από τη Ρωσία είχε ως απότέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Η γέφυρα, που κατασκευάστηκε με μεγάλο κόστος με εντολή του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, χρησιμεύει κυρίως για τη μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού για τον ρωσικό στρατό που επιχειρεί στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, βίντεο δείχνει ένα μυστηριώδες «κύμα» λίγο πριν από την έκρηξη – που οδήγησε σε εικασίες ότι ένα drone γεμάτο με εκρηκτικά ή μια βάρκα θα μπορούσε να ήταν η αιτία.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε εντολή για επίσημη έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς στη γέφυρα της Κριμαίας σήμερα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική επιτροπή, δύο τμήματα της γέφυρας που χρησιμοποιούνται από τα αυτοκίνητα έχουν υποστεί ζημιές. «Οι αψίδες για τη διέλευση των πλοίων δεν υπέστησαν ζημιά», ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Το απόγευμα του Σαββάτου, αποκαταστάθηκε η περιορισμένη κίνηση των οχημάτων στις λωρίδες που δεν καταστράφηκαν, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Μεταφορών.

Σύμφωνα με το ίδιο υπουργείο, η κίνηση θα είναι περιορισμένη στη διέλευση της γέφυρας προς εναλλακτικές κατευθύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου