Breaking

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαμε στη διάθεσή μας - Στηρίζουμε με την φωνή μας»

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαμε στη διάθεσή μας - Στηρίζουμε με την φωνή μας»Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι (19:30, Cosmote Sport 1) με τον Βόλο εξαντλήθηκαν, ενώ παράλληλα ανέφερε λεπτομερώς το πως ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα φτάσει στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια που είχε στην κατοχή της και διέθεσε για το σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έχουν εξαντληθεί.

Σχετικά με την πρόσβαση στο γήπεδο, οι φίλαθλοί μας που προμηθεύτηκαν εισιτήριο από την ΠΑΕ, θα πρέπει να κινηθούν από τον Περιφερειακό του Βόλου με κατεύθυνση το βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών από 31 έως και 56 θα εισέλθουν στο γήπεδο από την πεζογέφυρα 3, η οποία βρίσκεται στο βόρειο κομμάτι του Πανθεσσαλικού.

Οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Λόγω του μεγάλου αριθμού φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, παρακαλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο. Μην ξεχνάτε: στηρίζουμε με τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου