Breaking

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΕΟΣ Κορίνθου: Εξόρμηση Καρυά – Αρτεμίσιο

 

Ο Σύλλογος μας σας προσκαλεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στην εξόρμηση που διοργανώνει στην Καρυά Αργολίδος(Κολοκοτρωνίτσι) και στο όρος Αρτεμίσιο.
Η πορεία ξεκινάει από την Καρυά(670μ.) και συνεχίζει στην κλασική διαδρομή για την κορυφή του Αρτεμισίου, Μαλεβός (1771μ.).




Περνάμε μέσα από ρέμα με Πλατάνια, από δάσος με Πεύκα, Έλατα και Ίταμους, από την παλιά μονή της Παναγίας σε ωραίο φυσικό μπαλκόνι με θέα στον Αργολικό κάμπο.
Από την κορυφή η θέα προς όλες τις κορυφές της Πελοποννήσου , αλλά και στις γύρω περιοχές είναι μαγική.


Εάν ο δρόμος που ενώνει την Καρυά, με την Νεστάνη έχει φτιαχτεί άσφαλτος, και μπορεί να ανέβει το λεωφορείο, θα υπάρχει η δυνατότητα η αρχή του μονοπατιού, να γίνει παραπάνω, και να μειωθεί η υψομετρική, και τα χιλιόμετρα.
Η Επιστροφή θα γίνει από την ίδια διαδρομη.

ΧΛΜ.12 Β.Δ.: Β Ω.Π: 6 ΥΨ.Δ 1100μ
Κοστολόγιο εξόρμησης 15 €
Αναχώρηση στις 07:00 από τα Περιβολάκια.
Αρχηγοί εξόρμησης
Καραχοτζίτης Νίκος 6974407756
Χατζηγεωργίου Μαρία 6940839160

Λόγω του COVID γίνεται ΣΥΣΤΑΣΗ μέτρων προστασίας, για αποφυγή μετάδοσης.
Απαραίτητος Εξοπλισμός: Σακίδιο, μπατόν, ορειβατικά μποτάκια, Ισοθερμικό – αντιιδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον). Φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, νερό, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια),
Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι μέλος έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε μία δραστηριότητα – εξόρμηση του συλλόγου και, στην συνέχεια, εάν ο επιθυμεί να γίνει μέλος. Για να γίνει κανείς μέλος, συμπληρώνει την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος εγγραφής 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.

Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών.
Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και να αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου