Breaking

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Όταν η Έλενα Τσαγκρινού εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο μπροστά στις κάμερες (βίντεο)

 

«Στην Ελλάδα πιστεύω ότι είμαστε ένας sexy λαός και το στηρίζουμε αυτό το πράγμα»

Αδιαμφισβήτητα, η Έλενα Τσαγκρινού αποτελεί μια από τις πιο «καυτές» τραγουδίστριες που έχουμε την Ελλάδα, καθώς σε κάθε της εμφάνιση το κοινό της… παραμιλά.

Ενδεικτική είναι η εμφάνισή της προ λίγων μηνών στην απονομή του πλατινένιου της δίσκου της καλή της φίλης, Ζόζεφιν. Εκεί, παρά το γεγονός ότι ήταν η τιμητική της Ζόζεφιν, η Έλενα Τσαγκρινού κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την ενδυματολογική της επιλογή.

Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα ασημένιο εφαρμοστό φόρεμα με κουκούλα, με ακάλυπτη ολόκληρη την πλάτη της αλλά και αρκετό μέρος λίγο πιο κάτω από την πλάτη.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να την ρωτήσουν αν φοράει εσώρουχο και εκείνη απλά έκανε «σουτ» και γύρισε πλάτη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Θαυμάστε την…


Μάλιστα, ερωτηθείσα για την εν λόγω εμφάνιση, είχε πει: «Χαίρομαι πάρα πολύ που όλοι οι νέοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι είμαστε απενοχοποιημένοι από το sexiness. Είμαστε στο 2022 και πάμε στο 2023 και πάμε σε μια νέα γενιά πραγμάτων. Στην Ελλάδα πιστεύω ότι είμαστε ένας sexy λαός και το στηρίζουμε αυτό το πράγμα. Κι εγώ ως ποπ περσόνα έκανα κάτι σέξι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου