Breaking

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Χαμός στον “αέρα” μεταξύ Γεωργιάδη και Τσίπρα: «Ή παίρνει ναρκωτικά ή είναι πληρωμένος»

adonis

Χαμός επικράτησε στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ το πρωί της Κυριακής. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας διασταύρωσαν τα ξίφη τους αλλά η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Άδωνις Γωργιάδης αναφέρθηκε σε ένα θετικό άρθρο των Financial Times για την ελληνική οικονομία.

Σε μια αποστροφή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε «πόσα πήρε;» ο δημοσιογράφος των FT, ενώ παρά την έντονη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης ο κ. Τσίπρας επέμεινε: «Ή ναρκωτικά πήρε ή πληρώθηκε! Ένα από τα δύο».

Άδωνις Γεωργιάδης: Τώρα σοβαρά αμφισβητείτε το οικονομικό θαύμα της Ελλάδας; Οι Financial Times μας έβαλαν στα 7 θαύματα του πλανήτη.

Γιώργος Τσίπρας: Ναι, ναι καλά…

Άδωνις Γεωργιάδης: Ξέρετε εσείς καλύτερα από τους Financial Times

Γιώργος Τσίπρας: Πόσα πήρε;

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκε από την θέση του, μαζεύοντας και τα χαρτιά του. Οι δύο παρουσιαστές τους ευχαρίστησαν και προσπάθησαν να κατευθυνθούν προς το video wall. Όμως ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε να μιλάει διαμαρτυρόμενος.

Άδωνις Γεωργιάδης: Όχι παιδιά! Μην φύγετε από εδώ! Είπε κάτι σοβαρό

Έτσι οι παρουσιαστές επέστρεψαν στο τραπέζι.

Άδωνις Γεωργιάδης: Λέει ότι η κυβέρνηση πλήρωσε τους Financial Times για να γράψουν το άρθρο. Αυτό είπατε; Είναι διεθνές θέμα αυτό.

Γιώργος Τσίπρας: Το έχετε διαβάσει; Το έχετε διαβάσει; Ο άνθρωπος ή παίρνει ναρκωτικά ή είναι πληρωμένος

Άδωνις Γεωργιάδης: Είπατε ότι ο δημοσιογράφος των Financial Times πληρώθηκε… Αυτό είπατε κύριε;

Γιώργος Τσίπρας: Σας ρωτάω, το έχετε διαβάσει;

Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτό είπατε; Προφανώς το έχω διαβάσει.

Γιώργος Τσίπρας: Συμφωνείτε με το άρθρο;

Άδωνις Γεωργιάδης: Είναι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ; Θα κάνω ερώτηση αύριο στους Financial Times. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πληρώθηκαν;

Γιώργος Τσίπρας: Συμφωνείς με το άρθρο;

Άδωνις Γεωργιάδης: Πληρώθηκαν; Εγώ συμφωνώ με το άρθρο προφανώς

Γιώργος Τσίπρας: Καλά εντάξει. Συμφωνείς ότι έχουμε αποπληθωρισμό, ενώ έχουμε 12% πληθωρισμό. Τι να συζητάμε;

Άδωνις Γεωργιάδης: Είπατε τα πήρε. Πληρώθηκαν;

Γιώργος Τσίπρας: Ή ναρκωτικά πήρε ή πληρώθηκε! Ένα από τα δύο.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία και την ελευθεροτυπία! Οτιδήποτε αρνητικό για τη χώρα είναι «ανεξάρτητη δημοσιογραφία» και γίνεται αντιπολιτευτική σημαία. Οτιδήποτε θετικό καταγγέλλεται ως πληρωμένο και κατευθυνόμενο. Αυτός ήταν και αυτός εξακολουθεί να παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ! Τίποτα δεν έμαθε από την εποχή των βοσκοτοπίων και τίποτα δεν άλλαξε» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ σχολιάζοντας δηλώσεις του κ. Γ. Τσίπρα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «ο κ. Γ. Τσίπρας κληθείς από τον κ. Α. Γεωργιάδη να σχολιάσει το δημοσίευμα των Financial Times που χαρακτηρίζει την Ελλάδα σύγχρονο οικονομικό θαύμα, δήλωσε ότι είτε το δημοσίευμα είναι πληρωμένο από την κυβέρνηση, είτε ο αρθρογράφος έχει πάρει ναρκωτικά!»

«Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «σημαία» κάθε αρνητικό δημοσίευμα, ακόμη και fake news για τη χώρα, αποσιωπώντας όλα τα θετικά, χαρακτηρίζει άρθρο μιας από τις εγκυρότερες εφημερίδες στον κόσμο, ως πληρωμένο από την κυβέρνηση ή/και αποτέλεσμα χρήσης ναρκωτικών!» προσθέτει η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου