Breaking

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Όλοι φεύγουν από την Ουκρανία: Μετά τις χώρες του CSTO, την Κίνα και το Ιράν εκκενώνουν και οι Ιταλοί – Τι έρχεται;

 

Αυτό που έρχεται θα κάνει τον μέχρι στιγμής πόλεμο να μοιάζει με «εκδρομή στην εξοχή»...

Η ιταλική πρεσβεία στην Ουκρανία, προέβη πριν από λίγη ώρα σε έκτακτη προειδοποίηση, προτρέποντας τους Ιταλούς πολίτες να αποφύγουν να ταξιδέψουν στη χώρα.

Παράλληλα, η πρεσβεία καλεί τους Ιταλούς πολίτες που βρίσκονται στην Ουκρανία να την εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατό.


Σήμερα,  οι βομβαρδισμοί ήταν υψηλής έντασης και οι καταστροφές στις υποδομές του καθεστώτος, μεγάλες. Οι Ρώσοι πλέον κτυπούν με μεγάλη αποτελεσματικότητα σε ότι αφορά το «βάθος» των προσβολών τους.

Πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον τρία κύματα επιθέσεων με την Ρωσία να απογειώνει από το λευκορωσικό έδαφος τουλάχιστον 30 drones μόνο για την περιοχή του Κιέβου.

Είναι προφανές πως ο στόχος της Ρωσίας είναι να εκκενώσει τον πληθυσμό του Κιέβου και να τους οδηγήσει στην έξοδο από την πρωτεύουσα πριν την έναρξη της χερσαίας επίθεσης.

Εκτός από το ψυχολογικό σοκ στον πληθυσμό που προσφέρουν οι βομβαρδισμοί με drones μέσα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, η Ρωσία έπληξε έναν ηλεκτρικό σταθμό και τον κεντρικό σταθμό διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι σαφές ότι κτυπούν πλέον στρατηγικές υποδομές.

Αρκετά drones έπληξαν τις εγκαταστάσεις της Ukrenergo θέτοντας εντός ενέργειας τον βασικό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας.

Συνολικά 585 πόλεις και χωριά σε όλη την Ουκρανία είναι πλέον χωρίς ρεύμα. Οτιδήποτε κινείται, κτυπιέται….

«Συμπατριώτες μας που εξακολουθούν να βρίσκονται στη χώρα, καλούνται να την εγκαταλείψουν άμεσα. Παράλληλα, οι πολίτες καλούνται πάση θυσία να αποφύγουν να ταξιδέψουν στη χώρα», αναφέρει σημερινό tweet της ιταλικής πρεσβείας στο Κίεβο.

Η προειδοποίηση της Ιταλίας, μάλιστα, ακολουθεί εκείνες της Λευκορωσίας, της Ινδίας και της Κίνας, μεταξύ άλλων, χώρες οι οποίες επίσης κάλεσαν τους πολίτες τους που βρίσκονται στην Ουκρανία, να σηκωθούν να φύγουν χωρίς δεύτερη σκέψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου