Breaking

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

EKTAKTO – Ρώσος αρχιστράτηγος Σ.Σουροβίκιν: «Όχι άλλες θυσίες – Απλά θα ισοπεδώσω την Ουκρανία»!

 

Δόγμα-εφιάλτης για το καθεστώς του Κιέβου: «Θα παραδοθούν χωρίς καν μάχη»!

Νέο δόγμα μάχης στην Ουκρανία εξήγγειλε επίσημα ο στρατηγός Σεργκέι Σουροβίκιν, διοικητής των ενωμένων στρατιωτικών διοικήσεων ανατολής και νότου των «νεογέννητων» ρωσικών δημοκρατιών: Σύνθλιψη του αντιπάλου με έμφαση στις πυραυλικές και αεροπορικές επιδρομές, κάτι ανάλογο δηλαδή με αυτό που εφάρμοσαν οι σύμμαχοι στον Β’ΠΠ κατά του χιτλερικού καθεστώτος και το ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας το 1999.

Η δήλωσή του είναι σαφής: «Δεν θα θυσιάσω κι άλλους Ρώσους στρατιώτες σε έναν ανταρτοπόλεμο με τις φανατικές ορδές που πολεμούν με όπλα του ΝΑΤΟ. Έχουμε αρκετή δύναμη και τεχνολογικά μέσα για να προκαλέσουμε την ολοκληρωτική παράδοση της Ουκρανίας»!

Πρόκειται για πρωτοφανή δήλωση: Πρώτη φορά ένας Ρώσος αρχιστράτηγος προχωρά σε μία τέτοια «πολιτική» δήλωση και προαναγγέλλει ισοπέδωση της Ουκρανίας, προκειμένου να προστατευθούν οι ζωές των Ρώσων στρατιωτών. 

Για να συμπληρώσει την δήλωση ότι «Για τους εχθρούς της Ρωσίας το πρωινό δεν ξεκινά με καφέ».

Προφανώς για να υπάρξει παράδοση της Ουκρανίας μόνο με βομβαρδισμούς, αυτό που έρχεται δύσκολα θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί.

Δείτε εικόνες πριν λίγο από το Κίεβο με τα ρωσικά και ιρανικά UAV να καταστρέφουν τις υποδομές του καθεστώτος:

Αλλά οι Ρώσοι έχουν ξεκινήσει πλέον να χρησιμοποιούν και anti-drone όπλα για να αντιμετωπίσουν κατά κύριο λόγο τα τουρκικά UAV Bayraktar TB.2:

Ένα ρωσικό UCAV-καμικάζι Lancet, κατέστρεψε δύο εκτοξευτές 5P85S ουκρανικής πυροβολαρχίας S-300 στην περιοχή της Ζαπορίζια.

Οι εκτοξευτές ήταν σε θέση βολής.

Δείτε το βίντεο

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις συνέχισαν να στοχεύουν στρατιωτικές και ενεργειακές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας τις τελευταίες 24 ώρες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

«Την περασμένη ημέρα, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις συνέχισαν να χρησιμοποιούν υψηλής ακρίβειας και μεγάλης εμβέλειας όπλα για να στοχεύουν στρατιωτικά μέσα και ενεργειακές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας», είπε, προσθέτοντας ότι όλοι οι στόχοι είχαν χτυπηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου