Breaking

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Survivor All Star: Διέρρευσε λίστα με τα 15 ονόματα διασήμων που μπαίνουν στο παιχνίδι

dailymedia_com_gr_01062022_001838-850x480-1

Σε πλήρεις διεργασίες εν όψει του Survivor All Star βρίσκονται στην Acun Medya, με το ριάλιτι επιβίωσης να καλείται, ελέω πρόωρου φινάλε του Love Island, να είναι έτοιμο ακόμα και νωρίτερα του προβλεπόμενου.

Τις τελευταίες εβδομάδες γίνονται καθημερινά ραντεβού με παίκτες των προηγούμενων 5 κύκλων και έχουν υπογραφεί προσύμφωνα με κάποιους, χωρίς να σημαίνει όμως πως θα πάνε τελικά όλοι αυτοί στον Άγιο Δομήνικο ξανά.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μοναδικός που έχει παραδεχτεί ότι έχει δώσει τα χέρια με την παραγωγή και πως μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα βρίσκονται στον Άγιο Δομήνικο, με έναν αστερίσκο όμως. Καθότι ο Κατσούλης έχει κάποιες επιχειρήσεις να «τρέξει» και ανοίγει σε λίγο καιρό έναν νέο χώρο διασκέδασης στο Περιστέρι, αν λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση, δει ότι χωρίς την παρουσία του θα είναι αδύνατον να λειτουργήσουν τα πράγματα, δεν θα πάει.

Από κει και πέρα, έχει διαρρεύσει μια λίστα με ονόματα που φέρονται να έχουν επίσης υπογράψει προσύμφωνο, με κάποια εξ αυτών να φαντάζουν λογικά, αλλά να υπάρχουν κι αυτά που δεν έχει νόημα η παρουσία τους. Δηλαδή, η Άννα-Μαρία Βέλλη, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Πάνος Καλλίδης, η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν μπορεί να λογίζονται… All Star, αλλά είναι μάλλον «All ό,τι μπορέσαμε να κλείσουμε γιατί οι καλοί παίκτες μας είπαν όχι».

Επιπλέον, υπάρχει η περίπτωση του Τριαντάφυλλου που στην παραγωγή τον θέλουν τρελά, αλλά ο ίδιος έχει αναφέρει πως μετά από 4-5 ραντεβού με την Acun Medya δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία γιατί θεωρεί πως πρέπει να πληρωθεί παραπάνω από πολλούς λόγω ονόματος. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Αλέξης Παππάς.

Το όνομα του Τζέιμς Καφετζή προκαλεί εντύπωση, δεδομένου ότι έχει δικαστική διαμάχη με τον Acun, ενώ μόλις προχθές δήλωσε στην Κατερίνα Καινούργιου πως δεν έχει κάνει ούτε ένα ραντεβού.

Τέλος, από τα ονόματα που φέρονται να έχουν συμφωνήσει, προκαλεί εντύπωση πως δεν υπάρχουν ούτε ο περσινός νικητής, ούτε ο Άρης Σοϊλέδης, που αγωνιστικά είναι με διαφορά στους 2-3 καλύτερους των 5 κύκλων. Ο Σοϊλέδης έχει δηλώσει ότι έχουν γίνει επαφές, αλλά δεν έχει ακούσει όσα θα ήθελε, ενώ λέγεται πως ο Acun Ilicali έχει εκνευριστεί μαζί του κι από πράγματα που έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή για το Survivor.

Τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα είναι:

Σάκης Κατσούλης
Ηλίας Μπόγδανος
Ορέστης Τσανγκ
Γιάννης Σπαλιάρας
Κωνσταντίνος Βασσάλος
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης
Πάνος Καλλίδης
Σπύρος Μαρτίκας
Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Κάτια Ταραμπάνκο
Άννα Μαρία Βέλλη
Κατερίνα Δαλάκα
Ευρυδίκη Παπαδοπουλού
Ανθή Σαλαγκούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου