Breaking

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

VOILA!!! Έτσι θα προσπαθήσουν να πείσουν ΑΡΧΙΚΑ τους πολίτες να φάνε ΚΡΕΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!

Share

Θυμηθείτε τα εμβόλια…
Δημιούργησαν την τεχνητή ενεργειακή και επισιτιστική κρίση και πλέον ετοιμάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο το πώς θα παίρνουν τρόφιμα, οι πολίτες, στους οποίους θα επιτρέπονται μόνο κοινές μικροκαλλιέργειες στις περιοχές που θα μένουν και τα υπόλοιπα (ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ) θα τα παρέχει η παγκόσμια εξουσία με τα εργοστάσια των πολυεθνικών. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ (περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Σε σχετικά πρόσφατο άρθρο του το ABC News γράφει για την Αυστραλία, η οποία παραδοσιακά είναι χώρα-ΤΙΤΑΝΑΣ στην εκτροφή προβάτων και στην εξαγωγή τους σε όλον τον πλανήτη, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!

Αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Το να πετάς ένα παϊδάκι αρνιού στην σχάρα είναι αυστραλιανή κουλτούρα, αλλά πολλοί αναζητούν εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για την ασφάλεια των τροφίμων, την καλή διαβίωση των ζώων και το περιβάλλον.

Τι θα γινόταν λοιπόν αν μπορούσατε να βυθίσετε τα δόντια σας σε ένα ζουμερό αρνί που είχε αναπτυχθεί σε εργαστήριο;

Η νεοφυής εταιρεία Magic Valley από την Μελβούρνη κατάφερε να καλλιεργήσει κρέας χρησιμοποιώντας ένα μικρό δείγμα κυττάρων δέρματος που ελήφθη από την Λούσι το Αρνί, για την οποία η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι εξακολουθεί να περιφέρεται χαρούμενη στην μάντρα της (σ.σ. για να πλασάρουν τα μεταλλαγμένα τρόφιμα στις φτωχοποιημένες μάζες λένε πως έτσι δεν θα σφάζονται τα καημένα τα ζώα!!! Ωστόσο ποιος ξέρει τι θα περιέχουν τα κρέατα που φτιάχνονται σε εργαστήριο! Ή για να το πει κάποιος αλλιώς: Ποιος ξέρει τι έχουν τα mRNA που φτιάχτηκαν σε εργαστήριο;;;).

Τα κύτταρα της Lucy τοποθετήθηκαν σε ένα μείγμα νερού, αμινοξέων και άλλων θρεπτικών συστατικών και αναπτύχθηκαν σε ένα μεγάλο δοχείο που ονομάζεται βιοαντιδραστήρας, πριν συλλεχθούν και μετατραπούν σε κρέας.

Ο ιδρυτής της Magic Valley, Paul Bevan, είπε ότι το “μη δομημένο” προϊόν μοιάζει με κιμά που βρίσκεται σε λουκάνικα και μπιφτέκια, ο οποίος θα παραχθεί σε μικρή κλίμακα για εστιατόρια και την βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων εντός 12-18 μηνών, εν αναμονή της ρυθμιστικής έγκρισης.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι «δομημένα» προϊόντα όπως παϊδάκια αρνιού, μπριζόλες και λωρίδες, τα οποία η εταιρεία στοχεύει να έχει στα ράφια των σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας σε δύο με τρία χρόνια.

Περιτυλίγματα που περιέχουν αρνί

Το προϊόν αρνιού εξακολουθεί να χρειάζεται ρυθμιστική έγκριση για να μπορέσει να πωληθεί σε εστιατόρια και σούπερ μάρκετ.

Άρα έχει πραγματικά γεύση κρέατος;

«Το γευστικό προφίλ είναι, για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, πανομοιότυπο με ένα παραδοσιακό προϊόν αρνιού», είπε ο κ. Bevan και συνέχισε: «Τα πρωτότυπα που δημιουργήσαμε καραμελώνουν όπως το παραδοσιακό αρνί όταν το μαγειρεύετε και έτσι ελπίζουμε ότι είμαστε πολύ κοντά στην αυθεντική γεύση».

Ο συνιδρυτής του Vow, Τζορτζ Πέππου, δήλωσε ότι το εργοστάσιο, το οποίο θα ανοίξει τις επόμενες εβδομάδες, θα αρχίσει να παράγει προϊόντα για εξαγωγή σε χώρες όπως η Σιγκαπούρη και οι Ηνωμένες Πολιτείες, με την πρώτη τους αγορά-στόχο για εστιατόρια υψηλής ποιότητας (σ.σ. ΜΕ ΤΟΥΣ… ΤΗΛΕ-ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΦ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΡΕΑΣ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ, ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ;;; ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID).

Ο κ. Peppou αναμένει ότι οι δέκα πρώτες εξαγωγικές αγορές της Αυστραλίας για βόειο κρέας και αρνί, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Μέσης Ανατολής, θα είναι επίσης μεγάλες αγορές για εναλλακτικές πρωτεΐνες.

el.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου