Breaking

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

«Σαφάρι» στην Κόρινθο για 43χρονο ηλεκτρολόγο για τον βιασμό της 12χρονης

Προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια των αρχών και παρουσιάστηκε στην αρχή αυτοβούλως – Ισχυρίστηκε ότι απλά συνομιλούσε με τη μικρή, χωρίς να έχουν συναντηθεί, ωστόσο τον αναγνώρισε το θύμα.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών αντρών που φέρεται να συναντήθηκαν με την 12χρονη μαθήτρια και να τη βίασαν, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών σε Αττική αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου προκειμένου να εντοπίσουν και να βάλουν στο χέρι τον τέταρτο άνδρα σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πρόκειται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr για έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο που εργάζεται σε πλοία, ο οποίος είναι άγαμος και φέρεται να έκλεισε ραντεβού και να ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό.

Ο συγκεκριμένος άντρας αναζητείται από την αστυνομία μετά το ένταλμα σύλληψης που εξεδόθη σε βάρος του. Από χθες το βράδυ οι αρχές χτενίζουν την περιοχή της Κορίνθου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει εκδοθεί και η ταυτότητα του για να τον βρουν.

Μάλιστα, ο 43χρονος σε μια προσπάθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια των αρχών, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο «Ανηλίκων» της Ασφάλειας Αττικης και είχε πει ότι απλά συνομιλούσε με τη μικρή μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, χωρίς να έχει συναντηθεί. Όμως τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάλυση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ και η αναγνώριση από το θύμα τον διέψευσαν και οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος.

Σε ο,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους συλληφθέντες, πρόκειται τον Σ.Α, 39 ετών, συνοδό ασφαλείας από το Νέο Ηράκλειο, διαζευγμένο και πατέρα ενός αγοριού 9 ετών, τον Ι.Δ, 35 ετών εισοδηματία από τον Κορυδαλλό και τον 56χρονο Α.Μ από το Ίλιον, έγγαμο πατέρα ενός παιδιού 10 ετών, υπάλληλο σε σούπερ μάρκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου