Breaking

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Ερώτηση – κόλαφος της Όλγας Κεφαλογιάννη! Με… φερετζέ τους δικηγόρους ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΥΛΗ, την ώρα που ο αρχηγός της ΚΑΜΟΡΑ είναι στη Λιθουανία!

ολγα

Αντιπολιτευτικό χτύπημα Κεφαλογιάννη με ερώτηση για την αύξηση των εισφορών στους δικηγόρους

«Βράζουν» οι κοινωνικές τάξεις που στήριξαν τη ΝΔ με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πρόσφατη αφορμή είναι η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων που έρχονται από 1/1/23. Το γεγονός αποτέλεσε ευκαιρία για τη βουλευτή της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη να καταθέσει ερώτηση στον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, προβαίνοντας σε άλλη μία αντιμητσοτακική κίνηση.

Η βουλευτής κινήθηκε εν αγνοία του Μαξίμου, του γενικού γραμματέα τη Βουλής Γιάννη Μυλωνάκη αλλά και κάθε άλλου στελέχους που έχει στείλει το Μαξίμου για να ελέγχει τους βουλευτές της ΝΔ. Συγκεκριμένα, η Ολ. Κεφαλογιάννη κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας καταγγέλλοντας «το θέμα της σημαντικής αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων και συνολικά των αυτοτελώς απασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών, από 1.1.2023, λόγω της απρόβλεπτης, ραγδαίας αύξησης του πληθωρισμού το 2022, συνεπεία των δυσμενών διεθνών εξελίξεων».

Η βουλευτής τονίζει ότι «δεδομένης μάλιστα της ιδιαίτερα δύσκολης περιόδου που βιώνουμε και των εκτιμήσεων για έναν ακόμα πιο δύσκολο χειμώνα, έθεσα στον αρμόδιο υπουργό το ερώτημα για ενδεχόμενη νομοθετική πρωτοβουλία, με την οποία δύναται να ανασταλεί η σημαντική αύξηση αυτή από το νέο έτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου