Breaking

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ…ΝΕΡΟ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ

ap22304575573261

Το Κίεβο σε Blackout και χωρίς νερό, θέρμανση! Εκτός λειτουργίας όλοι οι πυρηνικοί σταθμοί Ουκρανίας. Μαζική πυραυλική επίθεση.. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε ότι η Ρωσία είναι ”τρομοκρατικό κράτος”. Σέρνουν τους λαούς σε Παγκόσμιο Πόλεμο με εκατομμύρια θύματα!!

Τα ρωσικά πλήγματα στην ουκρανική υποδομή την Τετάρτη οδήγησαν σε μαζικές διακοπές ρεύματος και νερού, ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα Κίεβο, σκοτώνοντας τουλάχιστον έξι ανθρώπους, προκαλώντας την αποσύνδεση τριών πυρηνικών σταθμών και επηρεάζοντας τη γειτονική Μολδαβία με συχνές διακοπές ρεύματος. Black out στο Κίεβο και χωρίς νερό. Στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, υπάρχουν τεράστιες ουρές σε πηγές και αντλιοστάσια. Δεν υπάρχει νερό.

Το ουκρανικό υπουργείο Ενέργειας ανέφερε ότι η πλειονότητα των καταναλωτών έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στη χώρα.
Όλοι οι πυρηνικοί σταθμοί, οι περισσότεροι θερμικοί και υδροηλεκτρικοί σταθμοί έχουν αποσυνδεθεί προσωρινά από το δίκτυο.

Και η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ακόμα αποσυνδεδεμένη.

ουρές για νερό

ΚΙΕΒΟ

Σύμφωνα με την ουκρανική Πολεμική Αεροπορία, η Ρωσία εκτόξευσε περίπου 70 πυραύλους κρουζ στη χώρα, κι υποστηρίζει στερεότυπα ότι η πλειοψηφία τους καταρρίφθηκε, μαζί με πέντε drones αυτοκτονίας. Στοχεύτηκαν στρατηγικές υποδομές καθώς οι χειμερινές θερμοκρασίες επικρατούν στην Ουκρανία.Ο δήμαρχος του Κιέβου Vitali Klitschko ανέφερε αρκετές εκρήξεις στην πόλη.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εθνικής αστυνομίας, Ιγκόρ Κλιμένκο, οι ρωσικοί βομβαρδισμοί άφησαν πίσω τους τουλάχιστον έξι νεκρούς και 36 τραυματίες.

Έκτακτες διακοπές ρεύματος ξεκίνησαν σε όλη τη χώρα, ανέφερε η Ukrenergo. Στο Κίεβο, όχι μόνο δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και νερό, το μετρό σταμάτησε να λειτουργεί στο Χάρκοβο, το Lviv ήταν εντελώς απενεργοποιημένο.Ο δήμαρχος Κιέβου πρόσθεσε ότι η παροχή νερού διακόπηκε και στο Κίεβο. Η «Στράνα» γράφει για προβλήματα στις κινητές τηλεπικοινωνίες. Η «Suspilne» ανακοίνωσε την εισαγωγή περιορισμών στη λειτουργία του μετρό.Internet και τηλέφωνο είχαν διακοπεί στην πρωτεύουσα.

Μετά τα ρωσικά χτυπήματα, τρεις πυρηνικοί σταθμοί «αποσυνδέθηκαν» από το ηλεκτρικό δίκτυο, χωρίς να προκληθούν συνέπειες στο επίπεδο της ακτινοβολίας σε αυτό το στάδιο. Ο ανεφοδιασμός εκείνου της Zaporijjia (νότια), που κατείχαν οι Ρώσοι, σταμάτησε. Ουσιαστικά όλοι οι σταθμοί πυρηνικής ενέργειας σήμερα σίγησαν στην Ουκρανία η ενεργειακή κρίση βαθαίνει. Σήμερα οι πυραυλικές επιθέσεις προκάλεσαν τις σοβαρότερες και περισσότερες απώλειες στον ενεργειακό τομέα από την έναρξη του πολέμου. Η πλειοψηφία των Ουκρανών πλέον είναι χωρίς ηλεκτρικό. Oι περισσότερες πόλεις είναι χωρίς θέρμανση και νερό. Και οι 3 πυρηνικοί σταθμοί στο έδαφος που ελέγχουν οι Ουκρανοί τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Στο Λβιβ, στη δυτική Ουκρανία, δύο ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν έναν ηλεκτρικό υποσταθμό, προκαλώντας διακοπές ρεύματος σε δύο γειτονιές, σύμφωνα με τον κυβερνήτη Μαξίμ Κοζίτσκι.

Η Οδησσός έμεινε χωρίς νερό, το έργο των λεβητοστασίων σταμάτησε – τοπικές αρχές

Blackout στην Ουκρανία. Δεν υπάρχει ρεύμα ;ή σημαντικές διακοπές στις πόλεις:

 1. Κίεβο
 2. Χάρκοβο
 3. Ντνεπροπετρόβσκ
  4.Λβοφ
 4. Krivoy Rog
 5. Ροβνό
 6. Λούτσκ
 7. Νικολάεφ
 8. Οδησσός
  10.Σούμι
 9. Πολτάβα
 10. Μίργκοροντ
 11. Χμελνίτσκι
 12. Ζιτομίρ

Στο διπλωματικό μέτωπο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τετάρτη χαρακτήρισε τη Ρωσία ως «κράτος υποστηρικτή της τρομοκρατίας», σε ψηφοφορία που διενεργήθηκε σχεδόν εννέα μήνες μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υιοθέτησε κείμενο που χαρακτηρίζει τη Ρωσία «κράτος προαγωγό της τρομοκρατίας» στον πόλεμο της Ουκρανίας και καλεί στις 27 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κάνουν το ίδιο. Οι ευρωβουλευτές καλούν το Συμβούλιο να συμπεριλάβει τη ρωσική οργάνωση «ομάδα Βάγκνερ», το 141ο Ειδικό Μηχανοκίνητο Σύνταγμα (γνωστό και ως «Kadyrovites»), καθώς και άλλες ένοπλες ομάδες, πολιτοφυλακές και ένοπλες δυνάμεις υπό ρωσικό έλεγχο που χρηματοδοτούνται από τη Ρωσία, στον κατάλογο των τρομοκρατών της ΕΕ.

Ο επικεφαλής της ουκρανικής διπλωματίας, Ντμίτρο Κουλέμπα, δήλωσε ότι τα χτυπήματα της Τετάρτης απέδειξαν ότι η Ρωσία πρέπει «να αναγνωριστεί ως τρομοκρατικό κράτος σε όλο τον κόσμο».

Η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας, Μαρία Ζαχάροβα, από την πλευρά της επέκρινε την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, χαρακτηρίζοντάς την «ηλίθια».

Αν η Ρωσία είναι τρομοκρατικό κράτος τότε ΝΑΤΟ-ΗΠΑ είναι οι Αρχιτρομοκράτες και η ΕΕ το πολιτικό τους σκέλος..…H έννοια τρομοκρατία έγινε λάστιχο το όλο πλαίσιο δείχνει πως αργά ή γρήγορα οδηγούμαστε σε Παγκόσμιο Πόλεμο….

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου