Breaking

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

ΣΤΟΙΧΕΙΑ “ΦΩΤΙΑ”! Τόσα έδωσε ο Σόρος στους Δημοκρατικούς για να ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ Αμερική και Ευρώπη – Τι ισχύει για την Ελλάδα

soros1-e1668010520783

Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος ήταν στην κορυφή της λίστας μεμονωμένων πολιτικών χορηγών για την περίοδο 2021-2022, συνεισφέροντας περισσότερα από 128,4 εκατομμύρια δολάρια στους Δημοκρατικούς που αφενός οδηγούν τις ΗΠΑ σε οικονομική καταστροφή, αφετέρου την Ευρώπη σε ενεργειακή κρίση και πυρηνικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.

Αυτό αναφέρουν τουλάχιστον στοιχεία από το μη κομματικό πρόγραμμα παρακολούθησης χρηματοδότησης εκλογών OpenSecrets.

Ο Σόρος, επικεφαλής του Soros Fund Management, συνεισέφερε συνολικά 128.475.971 δολάρια στους Δημοκρατικούς για την ετήσια περίοδο και καθόλου χρήματα στους Ρεπουμπλικάνους, ανέφερε το OpenSecrets τη Δευτέρα.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος συνεισφέρων ήταν ο Richard Uihlein της Uline Inc., ο οποίος έδωσε 80.692.168 δολάρια σε Ρεπουμπλικάνους, είπε το OpenSecrets.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζορτσ Σόρος χρηματοδοτεί πολιτικούς και κόμματα και στην Ελλάδα!!! Μάλιστα όχι μόνο φανερά αριστερά αλλά και κρυφοαριστερά δήθεν δεξιά κόμματα, τα οποία εμποδίζουν να αναδυθεί πραγματική Δεξιά εντός Βουλής στην Ελλάδα!!! Βέβαια πλέον έπαψε πια να υπάρχει αριστερά και δεξιά, καθώς ο πλανήτης χωρίζεται σε αυτούς που θέλουν χούντα, σκοταδισμό και υπακοή και σε εκείνους που προτιμούν το Φως και την Ελευθερία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου