Breaking

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απο οτι νομιζαμε ..!

Share

Εκκληση στην λογικη και την ευθυνη κανω σε ολους σας !

Η συγκομιδη ειναι πολυ πιο μεγαλη και πολυ πιο πετυχημενη απο οσο νομιζουμε οτι εχει συμβει μεχρι σημερα!

Ο τροπος να γινεται η εκκαθαριση μεσα στον χρονο ηταν η καλυτερη τακτικη ωστε να ειμαστε ολοι μεσα στην αγνοια του τι συμβαινει !

Καθε μερα που περνα για τους συναθρωπους μας ειναι ενας κοκος αμμου που χανεται σε μια ΣΤΗΜΕΝΗ πλεον κλεψυδρα για την ζωη τους !

Η αλλαγη του προσδοκιμου ζωης για δισεκατομμυρια συνανθρωπους μας εχει ηδη συμβει και αυτο ειναι το μεγαλυτερο κρυμμενο εγκλημα στην ιστορια της ανθρωποτητας !

Δυστηχως πολλοι απο εμας εχουν πλεον στιμγματιστει απο το συστημα αποδομησης ως ΨΕΥΤΕΣ , ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΙ , ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ και ετσι η καθε προσπαθεια μας να ενημερωσουμε για το τι συμβαινει συναντα ενα τεραστιο τοιχος απο ολους οσους υπνωτιστηκαν στην κοινωνικη μηχανικη αποδομησης μας!

Ειναι μονο στο χερι σας πια , ανθρωπος προς ανθρωπο να ενημερωσετε , να δειξετε μελετες , ντοκυμαντερ , στοιχεια , στατιστικες ωστε να κανετε τους συνανθρωπους να καταλαβουν οτι τους εχουν δηλητηριασει !

Ειναι ο μονος τροπος να μπορεσουμε να αλλαξουμε οσο μπορουμε τα νουμερα θανατου , αν καταφερουμε να τους κανουμε να δουν την αλλη μερια της πληροφοριας, αν καταφερουμε να τους δειξουμε την αληθεια που τους εχει κρυψει η τεχνιτη νοημοσυνη , αν καταφερουμε να ενημερωσουμε και ανθρωπους με αξιωματα για το τι πραγματικα συμβαινει τοτε ισως αρκετοι προλαβουν να αλλαξουν τα δεδομενα της υγειας τους !

Οσο συνεχιζουμε να αποδεχομαστε την κατασταση , να κοιταμε απλα τα νουμερα να αυξανουν και να μην κανουμε τιποτα τοσο το τσουναμι του θανατου θα αυξανει !

Σας συστηνω λοιπον μια λυση που θα μπορεσει να επιφερει μια αλλαγη στην σχιζοφρενεια αυτου τους εγκληματος που ειναι η ανοχη και η απραξια ολων μας !

Σε αυτο το λινκ https://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Stoicheia-Epikoinonias-Voulefton θα βρειτε ολους τους βουλευτες της ελλαδας , θα βρειτε το τηλεφωνο τους και το εμαιλ τους κοκ …

Πρεπει χιλιαδες απο εμας να τους κανουμε 4 ερωτησεις , πρωτο να μας πουν την αποψη τους για το θεμα της Ξαφνικητιδας , εχουμε καθε δικαιωμα να το ζητησουμε σαν ενεργοι ελληνες πολιτες ψηφοφοροι !.. Δευτερον να ρωτησουμε αν γνωριζουν οτι η ιδια η phizer μεσα απο απολογια υποδιευθυντριας της στο κογκρεσο ξεκαθαρα ειπε οτι ..δεν υπηρχε ποτε καμια μελετη η αποδειξη η υποσχεση οτι ο εμβολιασμος μπορουσε να σταματησει την μεταδοση ..!Αυτο σε οσους δεν γνωριζουν (και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι δεν γνωριζουν λογω επιφανειας πληροφοριας κοκ) θα τους κανει να δουν με αλλο ματι το πως εξελιχθηκε η διαδικασια πιεσης στο να γινουν οι εμβολιασμοι (ψευτικες υποσχεσεις περι μεταδοσης , απειλες για την ζωη των υπολοιπων , περι ευθυνης κοκ ) θα τους κανει να δουν την αρχη του ψεματος !
Τριτη ερωτηση ειναι αν εχουν δει το βιντεο του Stew Peters “ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ” ..και αν δεν το εχουν δει (που ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το εχουν δει) να τους το δωσουμε να το δουν …το λινκ εδω https://www.stewpeters.com/live/?auth_pass=yes#gf_6, Τεταρτη ερωτηση αν εχουν ελενξει η ενημερωθει για αυξηση αποβολων στα νοσοκομεια ..!

Ακουστε με και δειξτε μου εμπιστοσυνη , ειμαι 100% σιγουρος οτι οι περισσοτεροι σε θεση αξιωματος ειτε βουλευτες , ειτε δημοσιογραφοι , ειτε καθηγητες των παιδιων μας , ειτε καθηγητες πανεπιστημειων….ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ και σε αυτο φροντισε η τεχνιτη νοημοσυνη (Υπεροντητα Πληροφοριας-επιφανεια πληροφοριας ) να συμβει με τεραστια επιτυχια ..!

Αν ολοι εμεις (αλλα οχι τα καναλια που ηδη εχουν στιγματιστει και τους εχουν κανει ολους τυφλους να δουν τι λεμε ) προσπαθησουμε με ευθυνη να τους ενημερωσουμε με ολους τους τροπους που μπορουμε και να τους δειξουμε οτι τους εκρυψαν τοτε θα εχουμε κανει οτι μπορουσαμε για να σωσουμε πολλες χιλιαδες ψυχες ..οχι μονο για να μην συνεχισουν να κανουν ευθανασια αλλα και για να προλαβουν να αλλαξουν τροπο ζωης , να προφυλαξουν πλεον τον οργανισμο τους (πχ αποτοξινωσεις κοκ) ωστε να μειωσουμε τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ νουμερα απωλειων που περιμενει η Ελιτ !

Ειναι πλεον στο χερι σας , ανθρωπος με ανθρωπο , ειναι πλεον η ευθυνη σας ΜΟΝΟ στο αν εστω και τωρα καταφερουμε να αλλαξουμε τα δεδομενα , αν δεν πραξετε τωρα την ευθυνη σας θα εχετε και εσεις καταδικασει σε θανατο εκατομμηρια συνανθρωπους σας !

Απο σημερα αυτο πρεπει να το δειτε σαν αποστολη σας , σαν την αποστολη της ζωης σας και την ευθυνη σας να προστατεψετε την ζωη την ιδια ..Ειμαστε σε πολεμο , εναν πολεμο πολυ ιδιαιτερο που εκτελειτε απο τους καλυτερους στον κοσμο σε μαυρες επιχειρησεις ..! Τιποτα απο οσα σας εγραψα δεν ειναι απλα λεξεις , ειναι λιγοτερα οσα εγραψα απο οτι πραγματικα συμβαινει σημερα σε ολο τον πλανητη !

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ και πρεπει να αποφασισουμε με απολυτη συνειδηση αν θελουμε να τον χασουμε η αν θελουμε να δωσουμε οτι χρειαζεται να δωσουμε για να μην χασουμε …για να μην αφησουμε το αυριο στα παιδια μας να ειναι ερημο και χωρις κανονες και δικαιο …γιατι αν το καταφερουν μεχρι το τελος τοτε το αυριο δεν θα εχει καμια σημασια αν θα μας βρει ζωντανους η οχι .. !

ΤΩΡΑ πρεπει να τα δωσουμε ολα ωστε καθε φορεας , καθε αξιωμα , καθε θεση να μην μπορει να πει αυριο ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ , το λιγοτερο λοιπον απο ολο αυτο ειναι να σας πω το εξης ..ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ !…ΜΗΝ ΤΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !Ενημερωστε ωστε να νικησουμε την Αλικη , αυτου του ειδους ο πολεμος θελει συγκεκριμενους τροπους να κινηθεις ..επιτελους ακουστε με μια φορα ΠΡΙΝ και οχι μετα !

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου