Breaking

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Δυστυχώς [ή μάλλο Ευτυχώς] δικαιώθηκα: ζητείται επενδυτής να αγοράσει τον Ελληνοκυπριακόν Στρατόν!!!! Και πώς διά του χαράγματος ηλεκτρονικού χρήματος Ο Τριαδικός Θεός σώζει όσους ευαξίζουσι!

Share

Δυστυχώς [ή μάλλο Ευτυχώς] δικαιώθηκα: ζητείται επενδυτής να αγοράσει τον Ελληνοκυπριακόν Στρατόν!!!! Και πώς διά του χαράγματος ηλεκτρονικού χρήματος Ο Τριαδικός Θεός σώζει όσους ευαξίζουσι! [Test Intelligent Quantum = Δοκιμασία Εξελιγμένης/Υπερευφυούς Ποσότητος/Θεοφωτοδεσμομηχανικής]

Δεν είναι μπλόφα, τρόλ, κωμική συνάρτηση, αλλά πραγματικότητα….

Είχα ειπεί ότι μεταξύ άλλων, κατά σειράν θα πωληθούν σε ιδιότες/idiots [διότι ιδιοτεύουν σε αντίθεση με το Θέλημα Του Θεού] τα νοσοκομεία και ο στρατός της Κύπρου….

Οι Ελληνοκύπριοι ειδοποιήθηκαν από την υπερ«τουρκο»προδοτική σατανοσιωνιστική κυβέρνηση και κόμματα τους, ότι πρόθεση της είναι να ιδιωτικοποιήσει όλα τα νοσοκομεία ! Και ερωτώ άμα έναν κράτος, ένας Λαός, έναν Έθνος, δεν έχει εθνικά, λαϊκά, κρατικά νοσοκομεία, τι έχει; …. Πρόκειται διά το πρότελευταιον σκαλοπάτι πριν την κανονική προδοτική, πόσιηκη, καθαρματική διάλυση ενός κράτους το οποίον ιδρύθηκε με αίμα, αγώνες και καταστροφές των Εθνικόφρονων [ούτε των Αριστερών ούτε των Δεξιών, Κεντρώων και άλλων, οι οποίοι είναι τα αρρωστημένα σύνολα μετά την υγεία της Εθνικοφροσύνης, άλλωστε Δεξιοί και Αριστεροί κάποτε εξύμνησαν την Εθνικοφροσύνη, οι δε υποκριταί ταγοί με υποκρισία, ο όρος προέρχεται από τους Αριστερούς και υιοθετήθηκε από τους Αριστερούς, αλλά ουδέποτε κανείς τους ήταν Εθνικόφρων. Δεν μπορείς να είσαι Αριστερός ή Δεξιός και να είσαι Εθνικόφρων, ούτε Εθνικόφρων σημαίνει μισητής άλλων Εθνών, αλλά ευσεβής προς τα άλλα Έθνη εάν και εφόσον σέβονται το Έθνος του]….

Γνωρίζω ιδίοις όμμασι όπου όταν ασθενής ήταν έκτακτης ανάγκης, τον είσαξαν εις τις Πρώτες Βοήθειες άρον άρον πριν να πληρώσει και οι ιατροί σωστά έθεσαν να προηγείται η ζωή του ασθενούς από την τυπικότητα της πληρωμής 10 ευρώ. Αυτόν δεν θα ισχύει πλέον. Θα πηγαίνεις εις τα νοσοκομεία και εάν δεν πληρώσεις έστω και εάν είσαι του θανατά δεν θα εισάγεσαι εντός Πρώτων Βοηθειών, εάν δεν έχεις κάρτα δεν θα μπορείς να εισηχθείς και βεβαίως αργότερα εάν δεν έχει χάραγμα ούτε να κοντέψεις σε νοσοκομείον του Αντίχριστου Παγκράτους θα μπορείς, αφού θα σε σκοτώνουν ως κακόν πριν καν ζητήσεις βοήθεια ! χαχαχαχα !…. Κατάλαβες πού το παίρνουν;…. Δεν θα υπάρχουν κράτη, θα υπάρχουν εταιρείες ακρατικές, τώρα το κράτος είναι εταιρεία ιδιωτική/satan/satellite idiots αλλά δεν σου το λένε διότι μπορεί να θυμώσεις, έτσι δοκιμάζουν να κάνουν το κράτος φανερές εταιρείες ιδιωτική/satan/satellite idiots, το οποίον αποδέχεσαι και σ’ αρέσει, σε ηδονίζει επειδή είσαι του Μεγαπραξικοπήματος του σατανά !…. Πρώτα σε πηδούσαν με ψευδοκράτη εις τα κρυφά μέχρι να σε μαννέψουν να σε πηδάνε φανερά και λόγω ανώμαλης διδαχής και τότε σου κάνουν το κρυφόν φανερόν ως μετάβαση, τώρα που το δέχεσαι !

Συνεπώς, το επόμενον βήμαν θα είναι ο μισθοφορικός ιδιωτικός εταιρικός στρατός ο ανεξάρτητος από το κράτος, όπως και τα νοσοκομεία, πάντοτε υπό το άοκνον βλέμμαν των νόμων τους, που θυμώνουν ισχυρά χωρίς όπλα, χαχαχαχα, αντιλαμβάνεσαι ή κοιμάσαι; Συν του ότι ο νόμος τους θα συνάδει με τον ιδιωτικόν εταιρικόν στρατόν, τον οποίον θα πληρώνεις να προσέχει και βεβαίως θα έχει μέσα εχθρούς, αφού οι υπεραξιωματικοί του θα είναι εταιρεία εχθρών, χαχαχα !

Θα πληρώνεις τον εχθρόν να σε προσέχει, χαχαχα, αντιλαμβάνεσαι ταο προαποτέλεσμα; ….

Βεβαίως, αυτόν είναι Θέλημα Θεού, όχι διά τους ψυχοχαμένους, αλλά ευκαιρία να μην σαπίσουν οι Άγιοι Καρποί Του εις το καλάθιον των σαπρών καρπών του σατανά ! Εάν δεν το κάνει αυτόν, τότε όλοι θα χαθούν εις την αμαρτία, διότι δεν χρειάζεται να βάλεις μικροψήγμα διά να ψυχοχαθείς. Βάσει λοιπόν του νυν συνστήματος, εάν δεν έρθει η ψυχοδοκιμασία του μικροψήγματος ή και ηλεκτρονικού χρήματος διά βίας ή και εκ των ων ουκ άνευ της παγκόσμιας εταιρείας του σατανά, ένας μετά τον άλλον γίνεται κοσμικός, ανώμαλος, εγκληματίας, κάθαρμα. Με τον συγκλονισμόν/σοκ της απειλής του μικροψήγματος, ηλεκτρονικού χρήματος, παιδοβιασμού, παιδοπορνείας, πουστισμού, κορωνοϊσμοκοροϊοδοεγωϊσμού και άλλων υπερθανάσιμων και θανάσιμων αμαρτημάτων και υπεραμαρτημάτων, πολλοί υπερσυγκλονίστηκαν και ήδη αναστήθηκαν από τον ψυχολήθαργον και φοβήθηκαν τις υπεραμαρτίες τους και τις υπεραμαρτίες των άλλων και μετανόησαν ενώ συνάμα ανησυχούν διά τις ψυχές τους και τις ψυχές των άλλων ! Αντιλαμβάνεσαι το Μέγεθος Της Αγάπης Του Τριαδικού Θεού;….

Είναι ωσάν να περικύκλωσε πυρκαία έναν κοινόβιον και πριν ζυγώσει τους θαλάμους ύπνου, άγγελοι έρχοντε και προτσουροφλούν με σπινθήρες τα δέρματα των κοιμώμενων, όσοι αφυπνιστούν Καλώς και Στώμεν Καλώς [Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Γαβριήλ εορτή τυχαία σήμερον] οι άλλοι θα καιγούν εις την ερχόμενη λαίλαπα πυρός, επειδή δεν εκτίμησαν τον Σπινθήραν Της Αγάπης και Της Πρόνοιας Της Δοκιμασίας των Πειρασμών και Του Λόγου Ιησού Χριστού και των Κλάδων Του Αγίων και Φιλαγίων !

Κύριος Αγιοτρισκύριος Ακτιστοτρισκύριος ειμοί Βοηθός και ου φοβηθήσομαι τι ποιήσει μοι δαίμων και δαιμονάνθρωπος και ου φοβηθήσομαι κακά πειρασμών απιστίας και δοκομασιών ασελγειών και βλασφημιών.

[Μάθετε τις προσευχές, βότανα, ορυκτά, μυστικά, διότι σύντομα τα νοσοκομεία θα είναι απαγορευμένα δι’ εσάς, δεν πρέπει να επαναρρωστήσετε ή να προελέγχετε το μέγεθος ασθένειας εις τα μέτρα αντιμετώπισης του. Ευεκπαίδευση τώρα, έως το τέλος του 2033 μ.Χ. θα κάνετε ευθραύσεις Ευθριάμβου/Ευτριάμβου = Ευ+τριάμβωνος !]

Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου