Breaking

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Η Έχιδνα Τιάρα: Νομοθεσία, Οικονομία, Ιατρική [Θρησκεία Τεχνοκρατολογίας] σε σύμπραξη εξαφάνισης του ανθρώπινου είδους….

Share

Η Έχιδνα Τιάρα: Νομοθεσία, Οικονομία, Ιατρική [Θρησκεία Τεχνοκρατολογίας] σε σύμπραξη εξαφάνισης του ανθρώπινου είδους….

Νομοθεσία; Εξαφάνιση δικαίου, συρρίκνωση ελευθερίας, συνστολή και συρρίκνωση ελεύθερου χρόνου ήτοι δημιουργία αντιύλης έλλειψης χρόνου [εννοείται ότι σε κάθε περίπτωση όπου ακολουθεί και εις την Νομοθεσία, επιλέγεται από τις Πιθανότητες Κατευθύνσεις της Τερτραπιθανότητος το κακόν με εναλλαγές του ανάμεικτου και του ουδέτερου διά να παραπλανείται ο άνθρωπος και ουδέποτε πλέον το αγαθόν, από τους αρχικλέπταρους των ζώων και των ψυχών μας].

Αντικαθιστούν την Ιεράν Νομοθεσίαν, την Νομοθεσίαν Προστασίας και Σεβασμού του Ανθρώπου και της Ζωής με νομοθεσία εξαφάνισης του ανθρώπινου είδους, σακκάτευση και αχρηστοποίηση του ανθρώπινου είδους εκ των έσων αφού αιώνες τώρα και δη εσχάτων δεκαετιών η προσπάθεια τους ήταν αχρήστευση των γνώσεων αυτοεπιβίωσης και πρωτογονοεπιβίωσης, όπου είναι ο πρώτος και προαναντικατάστατος όρος επιβίωσης του ανθρώπου έκτοτες αναμεσίς των άγριων θηρίων, στοιχείων της φύσης και νοσών, όταν δεν τα γνωρίζεις αυτά τότε μόλις σφίξει η μέγγενη  του ουροβόφου όφι Έχιδνα [ή exi dna = 6666666=36=360ο ένας κύλκλος μία σφαίρα, αλλά έχε σημασία ένας καιρός και δύο καιροί και ήμισυ καιρός = 3,5 έτη = 1260ο = αναγραμματισμός μοιρών του κύβου = 2160ο =9]. Μάθε ό,τι προλαμβαίνεις, σύμπραξε τώρα με ανθρώπους όπου έχουν γνώσεις όπου δεν έχεις και έχεις γνώσεις όπου δεν έχουν και προπάντως έχουν αγάπη και δίδαξε, ωμίλησον [διότι καλομελάτα και έρχεται!] και μάθε τους και μάθε σε Αγάπην ! Σε οποιαδήποτε ερώτηση η απάντηση είναι Αγάπη, είπε κάποιος Αμερικανός [τον ξεχνάω], αλλά χαριτολογώντας αναφέρω: Αυτός που δεν έχει μάθει να λέει αυτή και καμιά άλλη, δεν ξέρει τι είναι αγάπη, είπε ο Βίνσεντ Βάνγ Κόνγκ, αν και όταν είμαστε μικροί όπως έζησα σε τουριστικόν περιβάλλον έλεγα: αυτές και όχι άλλες εκτός εάν είναι ίδιες [ εποχές αφέλειας και ενθουσιασμού, αλλά και αντίληψη του ωραίου φύλου, δεν έχω την ίδια άποψη πλέον].

Οι τέκτονες αρχιτέκτονες χαλάνε την αγαθή Νομοθεσία και εις την θέση της ανακτίζουν ή και κτίζουν κακή Νομοθεσία, την ειδωλολατρική, όταν ο χρωστών βάσει νόμου είναι σκλάβος, ομοίως και όλη η οικογένεια του σκλάβα και εις τα κάτεργα, ακόμη και εν καιρώ δημοκρατίας εις την Ελλάδα [με εξαίρεση ίσως σε κάτι άγριες φυλές σε δάση, ζούγκλες, ερήμους, που ήταν πειο «πολιτισμένες» από τους πολιτισμένους, πολιτισμός τι ψεύτρα λέξη παραπλανητική, η λέξη των απατεώνων όλων των εποχών!]. Μόνον με την επανάσταση Του Χριστού και διά των θυσιών και επιμονών κατέρρευσε το υπερσκλαβωτικόν σύνστημαν της ειδωλολατρείας και πρωτίστως της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Τώρα την επαναφέρουν με σύγχρονα χρονοχωρομοτίβα !

Τακτικά σας λέγω: τι είναι κτίσιμον/τεκτονισμόν; Χαλάω κάτι διά να κτίσω κάτι άλλον ! Εξαρτάται τι χαλάω και τι κτίζω βάσει της Τετραπιθανότητος, ει δυνατόν 16 προεκτάσεις ήτοι ασπούμε χαλάω κακόν διά να κτίσω κακόν [άλλον, παρόμοιον, όμοιον ή όμοιον, παρόμοιον ή άλλον κτίσμα, ον, ρομπότι κ.α.], να κτίσω αγαθόν να κτίσω ουδέτερον, να κτίσω ανάμεικτον. Ήτοι 4 Χ 4 = 16 [του φρονίμου ολίγα]….

Άγουμε εις την Οικονομία. Αντί να ανεβάζει το βιωτικόν φρόνιμον επίπεδον και σοφόν νόημα νόμου οίκου των ανθρώπων συμπεριλαμβανομένου να τους διδάσκει εις την ανεξαρτησία και απεξάρτηση, ήτοι αυτοεπιβίωσης, τους αχρηστεύει σε ικανότητες, εξαφανίζει κάθε σοφία αυτοοικονομικής αυτάρκειας, καταδιώκει τους καθηγητές της άμεσα και έμμεσα και, Φορολογεί, Φορολογεί, Φορολογεί άμεσα και έμμεσα και με αναρίθμητα βλάσφημα ονόματα Φόρων, Αιτιών, Αιτιάτων και Αφορμών/Εφορμών/Εφορμήσεων. Αύξηση Φόρων, Αύξηση Τιμών,  Αύξηση Χρεών, Προσωπικών Χρεών και Αυτοπροσωπικών Χρεών [ήτοι ψυχής διότι διά να επιβιώσεις αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα, εγκλήματα, πράξεις αντιψυχικές σου και τούτον άμεσα ή έμμεσα οδηγεί σε σκλαβιά ψυχής εις τον διάβολον, αυτήν θέλει, το σώμα δεν θα μπορεί να το έχει!]Τεχνητή Διέλλειψη πρώτων και δεύτερων αγαθών [τα οποία εις την σύγχρονη εποχή είναι πρώτα ή και συμπρώτα διότι μάθαμε να ζούμε και κινούμαστε με αυτά, ασπούμε όταν ο άλλος πηγαίνει 7 φορές την ημέρα εις το επόμενον χωρίον δεν νοιώθεις καλά να πάεις μία εσύ καθημερινώς κατάκοπος με τα πόδια !, άρα τε θα δεχθείς να φορολογηθείς και υπηκοοποιηθείς σκλάβος διά να έχεις την «πολυτέλεια» του 7 φορές την ημέρα απέναντι με το αυτοκίνητον, αλλά ιδού ώδε η πλάνη της παγίδος έρχεται !], μείωση απολαβών, φορολογία απολαβών, διαφήμηση άχρηστων, κενόδοξων, ματαιόδοξων, συμπλεγματοκατωτεροματαιόδοξων εθίμων και ψευδοαναγκών αναγκών. Δημιουργία μονοπωλείων, παραγγέλνεις το παντελόνι από την Αμερική και δυστυχάει ο γείτονας μαγαζάτωρ αλλά τι να κάνεις αφού τόσα κρατείς!

Σε συνάρτηση Νεοκακονομοθεσίας με Νεοκακοοικονομίας ο άνθρωπος μεταβάλλεται ξανά σε σκλάβον εν καιρώ ειδωλολατρείας και έχουν φλομώσει τα μυαλά του με τρισεκατομμύρια μορφές και εργόχειρα ειδωλολατρείας διαβόλου και κενής έως κακής αξίας ήτοι αντιαναξιότητος. Η αντιύλη εις την ύλη της Φρόνησης !

Μετά εισέρχεται [έκτοτε δηλαδή] η Ιατρική, αφού ξέμαθες τα ιατροσόφια, αφού σου κακοδιαφήμησαν τα αντιβιωτικά που εις την αρχήν σου διαφήμησαν διά να περιγελάσεις τα ιατροσόφια, τώρα σου λένε έλλειψη αντιβιωτικών, ενώ πρέπει να τα έχεις σε έκτακτη ανάγκη, όταν δεν έχεις ακόμη τα φυσικά ιατροσόφια ή δεν γνωρίζεις ότι βλαστάνε εις την αυλή, το χωριόν, έξω από την πόλη, σε χαλάσματα και άλλα διατίθεντε εις την αγοράν όπως ο σκόρδος !

Η Ιατρική είναι και αυτή Τεκτόνισσα αρχιπουττάνα μαίνεδα έχιδνα, χαλάει τον παλαιόν αρχέγονον άνθρωπον ήτοι τον Πρωτάνθρωπον Γνησιάνθρωπον και κτίζει ψευδάνθρωπον και τον καλεί μετάνθρωπον όπως τον παιδοβιαστή από παιδεραστή τον έκανε παιδόφιλον και την αποδεδειγμένη ασθένεια του πούστη την έκανε υπερηφάνεια. Μία φίλη μου έκανε δώρον έναν φαύλον βιβλίον ενός φαύλου συγγραφέα, πριν το πετάξω είπα να ανοίξω να ιδώ έναν από όσα γράφει: οι ομοφυλόφιλοι έχουν μεγαλύτερον εγκέφαλον [χαχαχα], έγραφε, πόσοι το πίστευσαν, αντί να γράφει έχουν μεγαλύτερη διάνοικτη στρούππαν του κώλου [διά να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφην σκάφην], ήτοι προώθηση πουστισμού και εκ Ιατικής εκτός από Νομοθεσίας και Οικονομίας….

Η Ιατρική ανέλαβε να μετατρέψει το ον σε μη όν, αυτά μας τα έλεγε η σατανοαστροφυσική τους, το μην ον, η αντιύλη, ήτοι ο σατανάς, τώρα έρχοντε και γινόντε όσοι γίνοντε, αυτά ! Το όν άνθρωπος να γίνει μη όν ψευδομετάνθρωπος, τεχνητή νοημοσύνη….

Θα σου ειπούν το σώμα είναι ατελές, το σκοτώνουμε και εάν θέλεις σε μεταφορτώνουμε ως πνεύμα που είναι το μυαλόν εντός εξωτερικού όντος ποιημένου τεχνητής νοημοσύνης θρησκεία, εκεί θα ζης χωρίς ατέλεια [σκλάβος και ρομπότι] και πώς θα ζης έξω από το σώμα σου αφού θα είσαι νεκρός και χωρίς αυτοσυναίσθηση και αυτοσυνείδηση; Διότι τέτοιον είναι το ρομπότι, είτε ψευδοτρώγει είτε δεν τρώγει, ήτοι άνευ σώματος είσαι νεκρός και το πνεύμα ψεύδοντε δεν μεταφέροντε ούτε έχουν εξουσίαν επάνω του να μεταφερθεί ή μεταφορτωθεί, είναι άϋλον και άγει προς Κρίσιν μέσω 23 τελωνείων/δικαστηρίων δαιμόνων αντιηγόρων και αγγέλων συνηγόρων και εν τέλει Κύβος το 24ον εις Κρίσιν Ιησου ΤριαδικόΘεου Χριστού!….

Χαλάνε και κατακτάνε ό,τι είσαι οι τρείς η τριάδα τιάρα πάπασατάνα και κτίζουν εις την θέσιν του νέον το μην ον, το αντιόν, την αντιύλην και την αντιαϋλίαν του θανάτου της αύρας της διαχωρισμένης από την ψυχήν, τον δεύτερον θάνατον τον αιώνιον σε χώρον ανταϋλίας = κόλλασης !

Ο τεκτονισμός του σατανά προελαύνει, υποστήριξε και αυτοϋποστήριξε τον Τεκτονισμόν Του Αγίου Άκτιστου Τριαδικού Θεού, και αφού ούτως ή άλλως θα σου σκοτώσουν την σάρκαν ή θα αποθάνει κάποτε, κάνε υπομονή, λησμόνησε όλες τις άλλες λέξεις και λέγε συνεχώς σε «αυτούς» της αντιυλοαϋλίας μονίμως ΟΧΙ και συνεχώς εις Τον Θεόν ΝΑΙ, τίποτε άλλον, αρκεί, σ’ αρκεί αυτόν !

Η τιάρα έχιδνα τους θα συντριβεί δεν θα αντέξει !….

Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου